Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Robinson-Robban talar ut om de offentliga orgierna

Under åren har skandalrubrikerna regnat över Robin ”Robinson-Robban” Andersson.
Foto: TT NYHETSBYRÅN
Robert Andersson och Zübeyde Simsek festar på Spy bar 2003. Det var rejält i gasen framåt småtimmarna.
Robert Andersson deltog i ”Robinson-revanschen”
Foto: TT NYHETSBYRÅN / JESSICA GOW

Robert ”Robinson-Robban” Andersson har skapat mycket skandalrubriker under åren.

Nu berättar han om alla smaskiga erbjudanden från tjejer och livet som ”Robinson-Robban”.

– På den tiden var det som att plocka fallfrukt, det var bara att välja vad man ville ha, säger Robert Andersson.

Robert Andersson, 44, har gjort sig känd som hela Sveriges ”Robinson-Robban” och är den deltagare som varit med i flest säsonger av dokusåpan ”Expedition Robinson”.

Han har under åren skapat mycket skandalrubriker, bland annat har ”Robinson-Robban” åkt till Rhodos med målet att ha sex med minst 70 svenska turister, blivit utslängd från en krogtoalett där han hade sex med en dåvarande flickvän och sagt att han haft sex med över 100 tjejer – men siktade på fyrsiffrigt, skriver Hänt.

I en intervju med Hänt berättar han att han legat i alla landskap i Sverige förutom Härjedalen. Ett exempel han ger är julen 2002 då han inte hann mer än kliva in på krogen innan han blev meddragen till toaletten med tre tjejer samtidigt.

– Varför inte, tänkte jag. Sen fick jag ligga med tre brudar direkt efter varandra på toaletten innan jag ens hunnit beställa i baren, säger Robert Andersson till Hänt.

Det är bara en av alla de sjuka historier han sitter på, förklarar han för Hänt och beskriver att det för 25-åriga Robert var som en godiskål att välja bland.

Robinson-Robban med en öl i varje hand 2004.
Foto: Martina Huber/TT

Robinson-Robban: ”välja och vraka bland brudarna”

När EXTRA pratar med Robert ”Robinson-Robban” Andersson beskriver han ett liv med barturnéer där han kunde välja och vraka bland tjejerna. En möjlighet som han säger att han trivdes med.

– På den tiden var det som att plocka fallfrukt, det var bara att välja vad man ville ha, säger Robert Andersson.

Han säger at det till slut var så att han började känna att han kunde vara selektiv, och inte behövde välja första bästa.

– Det är nog varje mans dröm att kunna turnera som en ”rock star” utan att kunna spela musik. Att man kan välja och vraka bland brudarna, vem vill inte göra det, säger Robert Andersson.

Robert Andersson har kändisskapet att tacka

År ut och år in turnerade ”Robinson-Robban” runtom i landet och levde på kändisskapet han fått av sin medverkan i dokusåpan. I dag säger han att han har just det kändisskapet att tacka för sina vilda år som ”Robinson-Robban”.

– Det kanske var min busighet också men framför allt kändisskapet. Man ska inte underskatta kändisskapet.

I dag har han lämnat ”Robinson-Robban” bakom sig och lever ett betydligt lugnare liv med flickvännen Simone Brandstedt.

– Hon är den bästa kvinnan jag någonsin träffat. Första gången jag fortfarande känner mig nyförälskad efter sex månader, säger Robert Andersson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.