Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Robinson-Robban och sambon gör slut

Robert Andersson och Linda Lundin Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Robert Andersson Foto: EXPRESSEN

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och hans sambo Linda Lundin går skilda vägar efter nio år tillsammans. 

Trots att beslutet har tagits gemensamt under odramatiska former, så känns det vemodigt.

– Jag har haft rejäl ångest de senaste dagarna med flera gråtattacker, säger han.

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och hans sambo Linda Lundin går skilda vägar efter nio år tillsammans. 

Robert Andersson berättar om uppbrottet på Instagram och skriver att skälet är att kärleksrelationen gradvis har övergått till ett vänskapsförhållande.

”Därför har vi helt odramatiskt insett att vi ska leva på varsitt håll. Men vi gör det som livslånga goda vänner. Vi kommer alltid likt en stabil stenmur stå upp för varandra. Något att luta sig mot när det blåser hårt”, skriver han.

Ex-paret har de två barnen Tiger och Chili tillsammans och enligt Robert Andersson är de måna om att visa varandra respekt inför barnen.

– Vi är sams och har pratat igenom allting. Jag bor kvar i lägenheten och Linda får bo kvar precis så länge hon vill. Sen ska hon köpa en lägenhet i området, barnen kommer att bo med några hundra meter mellan mamma och pappa. Det blir inte så stor omställning, säger han.  

Känns tungt

Trots att beslutet har tagits gemensamt under odramatiska former, så känns det vemodigt.

– Jag har haft rejäl ångest de senaste dagarna med flera gråtattacker. Nu har vi testat och det finns ingen återvändo. När man vet att beslutet är taget, då känns det tungt. Det har varit slut genom åren några gånger, men vi har alltid hittat tillbaka. Men inte den här gången, det känns faktiskt kört, säger Robert Andersson och fortsätter:

– En lustig grej är att nu när det har varit slut i tre veckor så känns förhållandet bättre än någonsin. Det är så avslappnat, det är inga krav på den andra. Det är som att ha en riktig polare. 

https://www.instagram.com/p/BjAdvZ-Feq_/?hl=sv&taken-by=robert.robban.andersson