Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Robinson-Robban krossad av hjärtesorg

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Robert ”Robinson-Robban” Andersson och hans sambo Linda Lundin separerade för en tid sen – han har kämpat för en återförening men nu gett upp hoppet.

Enligt Robert Andersson känns det som att ”hjärtat går i bitar varje sekund” och han har tappat tron på kärleken.

– Det är helt raserat, det är bara att inse, säger han.

Robert ”Robinson-Robban” Andersson, 44, och hans sambo Linda Lundin, 36, har separerat efter nio år tillsammans. Paret har två gemensamma barn, 6 och 8 år gamla.

De tog beslutet att flytta isär för två månader sedan, men Robert Andersson har fortsatt kämpa för att återförena familjen. Nu har han dock nått vägens ände.

– Jag har levt på hoppet att man kan bygga ihop vårt gamla förhållande. Men det är helt raserat, det är bara att inse. Det finns inget att bygga där. Det är stendött. I går tog jag ett beslut: nu skiter jag fullständigt i det här. Jag går ut och festar järnet och hittar mig något nytt. Punkt slut, säger han och fortsätter:

– Jag har ju fortfarande kvar känslor för den här kvinnan. Men jag lägger ner känslorna, jag tar ett beslut. Jag går vidare och träffar nya madamer. Det är bästa botemedlet. 

 

LÄS MER: Robinson-Robbans kropp faller samman

 

”Ingen kvinna når mina kriterier”

Enligt Robert Andersson bor ex-paret grannar, vilket är ett klokt beslut för barnens skull. Men att träffas dagligen när man nyligen har gjort slut kan vara smärtsamt.

– Det är som att vi fortfarande är tillsammans. Jag får psykbryt, jag blir galen. Hjärtat går i bitar varje sekund. Jag håller på att gå sönder totalt, säger han. 

Realitystjärnan menar att det tuffa uppbrottet har fått honom att tappa tron på en framtida kärleksrelation.

– Att träffa rätt kvinna gör man kanske var tionde år, knappt det. Det är kört för mig på kärleksfronten! Tyvärr. Som jag ser det är ett framtida förhållande en utopi. Det finns inte en kvinna som når mina kriterier, säger han.

 

LÄS MER: Robinson-Robbans obekväma möte med sitt gamla ragg 

 

Planerar inte att skaffa flera barn

Robert Andersson är tveksam till att gå in i ett förhållande med en kvinna som har barn – eller en som vill ha det. Han ser knappt någon lösning på dilemmat.

– Nej, jag har redan barn. Jag vill inte ha en massa plastbonusbarn med jobbiga fäder och en ny släkt. Vill jag ha en kvinna som vill ha barn? Nej! Jag har ju barn, ska jag skaffa ännu fler? säger han och fortsätter:

– Varenda kvinna vill ju ha barn. Då återstår ju den promillen som inte vill ha barn, det är kanske där jag ska söka? Jag får lira playstation med mina polare och krama mina manliga bekanta i stället.