Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Robinson-Robban brände bröllopspengarna på börsen: ”All in”

Beskedet på smekmånaden: ”Jag brände allting på aktier”
Robinson-Robban hoppas kunna gifta sig med sin fästmö Simone Brandstedt nästa sommar.
Foto: Sophie Gräsberg
Robinson-Robban visar upp förlovningsringen.
Foto: Sophie Gräsberg

Det har gått över ett år sedan Robinson-Robban Andersson friade till sin 17 år yngre flickvän Simone Brandstedt – men än har det inte blivit något bröllop.

– Vi tänkte gifta oss där men jag brände allting på aktier förra sommaren, säger han och avslöjar bröllopsplanerna framöver och att paret redan har varit på smekmånad.

Robinson-Robban Andersson, 48, debuterade i tv-programmet ”Expedition Robinson” 1999 och sedan dess varit med i programmet tre gånger till. Det gör honom till den deltagare som har varit med i programmet i flest säsonger.

För fyra år sedan berättade Robinson-Robban att han hade träffat kärleken i 17 år yngre artisten Simone Brandstedt. I maj förra året förlovade de sig men ännu har det inte blivit något giftermål. Nu berättar Robinson-Robban varför.

– Vi tänkte gifta oss där men jag brände allting på aktier förra sommaren Jag är lite ”all in”, på börsen nu, säger han och tillägger att det är dyrt att gifta sig.

Robinson-Robbans bröllop hänger på börsen

Han menar att hans spårvagnslön inte riktigt räcker för att täcka bröllopskostnaderna och att bröllopet nu hänger på att börsen går upp.

– Ja, det är tråkigt att säga att giftermål hänger på börsen men ja. Tyvärr är det jävligt dyrt att gifta sig. Bara ringarna ruinerade mig, halvt, säger Robinson-Robban och berättar att paret trots det uteblivna bröllopet redan har varit på smekmånad på Sicilien förra sommaren.

Föredrar smekmånad framför bröllop

 Om han själv får välja föredrar han smekmånad framför bröllop.

– Jag tänker så här: Så mycket planering för en så kort fest. Är det verkligen värt det? Det blir som ett inferno av happenings under några timmar och så flera månaders planering och så är det bara slut. Nej, då var bröllopsresan bra mycket bättre än vad bröllopet kommer bli, säger 48-åringen och skrattar skämtsamt.

Men ett bröllop kommer det bli och Robinson-Robban hoppas att det kan ske nästa sommar.

– Kanske nästa år. För börsen är på väg upp igen. Då jävlar, då är det storslaget. Nästa sommar, då kör vi Simone, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.