Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Robinson”-Kent försvann – avslöjar hemliga kärleksresor

Foto: SUVAD MRKONJIC
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

"Robinson"-deltagaren Kent Larsen berättar om sitt heta kärleksliv.

För tio år sedan mötte han kvinnan i sitt liv – sedan dess har paret åkt på kärlekssemester till Indien varje vinter.

– Hon är en otroligt varm person, säger Kent Larsen.

För 20 år sedan sändes dokusåpan "Expedition Robinson" i SVT. Kent Larsen var en av 16 deltagare, och han tog sig till final. Första "Robinson" hade jättepublik och deltagarna blev mycket kända.

Efter programmet försvann dock många av deltagarna från rampljuset. Inte minst Kent Larsen. I dag är han 81 år och bor i en bunker i Lycksele tillsammans med sin hund. Men han är allt annat än ensam – Kent Larsen har nämligen funnit sitt livs kärlek.

– Vi har snart setts i tio år. Varje vinter spenderar vi tillsammans i Indien, berättar Kent Larsen.


LÄS MER: Robinson-Kents hus brann ner 


Kent Larsen och Karin blev kära

Romanens började hemma i Sverige.

– Det var på pensionärsdans i Umeå. Då fick jag syn på Karin och gjorde något jag aldrig gjort tidigare – lämnade mitt visitkort till henne, berättar Kent Larsen. 

Kent och Karin blev kära i varandra. 


LÄS MER: Kent Larsen: Jag fick inte återvända


I Sverige bor Karin i Umeå och Kent i Lycksele. Men varje vinter packar de resväskorna och åker på kärlekssemester till Indien.

– Det är en annan dimension man upplever där, säger Kent Larsen som blev fäst vid landet när han deltog i realityserien "Club Goa".

Kent Larsen gifte sig något år efter han kom hem från "Expedition Robinson", men makarna gick senare skilda vägar.

I dag lever Kent med sitt livs kärlek.

– Ja, det har fungerat till 110 procent. Vi står väldigt nära varandra. Vi pratar om allt och har aldrig varit osams – det är inte Kent Larsen normalt, säger Kent Larsen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.