Foto: SUVAD MRKONJICFoto: SUVAD MRKONJIC
 Foto: SUVAD MRKONJIC
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

”Robinson”-Kent försvann – avslöjar hemliga kärleksresor

Publicerad

"Robinson"-deltagaren Kent Larsen berättar om sitt heta kärleksliv.

För tio år sedan mötte han kvinnan i sitt liv – sedan dess har paret åkt på kärlekssemester till Indien varje vinter.

– Hon är en otroligt varm person, säger Kent Larsen.

För 20 år sedan sändes dokusåpan "Expedition Robinson" i SVT. Kent Larsen var en av 16 deltagare, och han tog sig till final. Första "Robinson" hade jättepublik och deltagarna blev mycket kända.

Efter programmet försvann dock många av deltagarna från rampljuset. Inte minst Kent Larsen. I dag är han 81 år och bor i en bunker i Lycksele tillsammans med sin hund. Men han är allt annat än ensam – Kent Larsen har nämligen funnit sitt livs kärlek.

– Vi har snart setts i tio år. Varje vinter spenderar vi tillsammans i Indien, berättar Kent Larsen.

 

LÄS MER: Robinson-Kents hus brann ner 

 

Kent Larsen och Karin blev kära

Romanens började hemma i Sverige.

– Det var på pensionärsdans i Umeå. Då fick jag syn på Karin och gjorde något jag aldrig gjort tidigare – lämnade mitt visitkort till henne, berättar Kent Larsen. 

Kent och Karin blev kära i varandra. 

 

LÄS MER: Kent Larsen: Jag fick inte återvända

 

I Sverige bor Karin i Umeå och Kent i Lycksele. Men varje vinter packar de resväskorna och åker på kärlekssemester till Indien.

– Det är en annan dimension man upplever där, säger Kent Larsen som blev fäst vid landet när han deltog i realityserien "Club Goa".

Kent Larsen gifte sig något år efter han kom hem från "Expedition Robinson", men makarna gick senare skilda vägar.

I dag lever Kent med sitt livs kärlek.

– Ja, det har fungerat till 110 procent. Vi står väldigt nära varandra. Vi pratar om allt och har aldrig varit osams – det är inte Kent Larsen normalt, säger Kent Larsen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag