Robinson-Robbans nya unga kärlek: Simone, 27

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES ROBERT EKLUND
Foto: OLLE SPORRONG

Efter en tuff separation från ett nio år långt förhållande har Robert ”Robinson-Robban” Andersson mött kärleken på nytt. 

Den nya flickvännen är 27-åriga Simone Brandstedt, och enligt Robert Andersson var det omöjligt att inte falla för henne.

– Det är inget att fundera på när jag har träffat en sådan brutalt bra kvinna, säger han.

I våras separerade tv-profilen Robert ”Robinson-Robban” Andersson, 44, från sin sambo sedan nio år, ex-paret har två barn tillsammans.

Separationen var tuff och tog hårt på Robert Andersson, som trodde att han skulle leva ensam en lång tid framöver. 

Men när han minst anade det slog kärleken till på nytt. Robert Andersson berättar att han är nyförälskad i artisten Simone Brandstedt, 27. 

– Jag har hittat en riktigt skön madam. Mitt hjärta stannade till. Schmäck, sa det bara. Jag har fjärilar i magen och är nyförälskad. Det känns fantastiskt, jag njuter av stunden, säger han. 

Paret har dejtat i sex veckor, och nu är det slut på singellivet.

– Det är inget att fundera på när jag har träffat en sådan brutalt bra kvinna. Vars fan kom hon ifrån? Vi har tagit snacket – nu kör vi, säger Robert Andersson.


LÄS MER: Robinson-Robban krossad av hjärtesorg 


Robert Andersson: ”Det var inte spikrakt”

Tv-profilen berättar att han laddade ner Tinder-appen i slutet av sommaren. Den första - och enda - han fattade tycke för var Simone Brandstedt. 

– Men det var inte helt spikrakt. Jag var feberförkyld den helgen vi träffades och åkte på finlandskryssning. Dagen var jag nästan död, inte presentabel för fem öre. Då fick jag ett sms kl 22 från Simone: ”Kom in till stan”. Jag försökte göra allt för att inte duka under den kvällen, och så försökte jag supa mig snygg. Det funkade väldigt bra tydligen, det är inget myt, säger han och fortsätter:

– Det är en hårdrocksbrud som kan hålla mitt shot-tempo. De kvinnorna växer inte på träd. Wow. Jag fastnade direkt. Hon sprängde muren och nådde mitt hjärta.

Den nya flickvännen har inga egna barn.

– Hon har inga barn. Jag får ingen bonusfamilj på köpet, vilket är skönt, säger Robert Andersson med ett skratt.


LÄS MER: Robinson-Robbans kropp faller samman 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.