Robins och Sigrids bilder inifrån nya husrenoveringen

Foto: OLLE SPORRONG
Nu har kärleksparet renoverat och kommit i ordning i sitt nya hem – något ”Take a chance”-artisten stolt visar upp på Instagram Story.
Foto: Instagram.
Foto: Instagram.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson blev sambor och flyttade till hus i början av året.

Nu har kärleksparet renoverat och kommit i ordning i sitt nya hem – något ”Take a chance”-artisten stolt visar upp på Instagram Story.

”Här kommer en liten tur i vårt hus för den som är intresserad”, skriver han.

De träffades i ”Let's dance” förra året – och sedan dess har det gått snabbt för Robin Bengtsson, 29, och Sigrid Bernson, 31. På julafton gick de ut med sin relation i sociala medier, och strax därpå flyttade de ihop i ett hus.

Flyttlasset gick då till en villa i Vallentuna utanför Stockholm. Huset har sju rum, är 140 kvadratmeter stort och har en härlig tomt på 1 151 kvadratmeter.

I början av mars konstaterade Sigrid Bernson att hon väljer att fokusera på parets nya hem, och ge tid åt sig själv, i stället för att tävla i årets ”Let's dance”.

”Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu! Vi stormtrivs redan. Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda”, skrev hon på Instagram.

Robin Bengtsson visar upp lyxiga villan

Under våren har paret renoverat och fixat i ordning sitt nya gemensamma hem – och nu väljer Robin Bengtsson att visa upp det färdiga resultatet på Instagram Story.

”Här kommer en liten tur i vårt hus för den som är intresserad”, skriver artisten, och visar de olika rummen i huset.

Bengtsson visar både vardagsrum, kök, badrum, sovrum och sonen Willes sovrum. Dessutom får fansen en inblick i hans studio, där han nu under coronatider försöker lära sig producera musik också.

– I veckan ska jag sitta och fortsätta lära mig att producera musik själv. Jag lägger tiden som jag inte har tagit mig förut nu i dessa tider på att försöka bli en producent.

Har lagt ner många timmar och nu är det dags: ”Äntligen”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.