Robin Bengtsson tillsammans med sin fästmö Jennie Salte. Foto: JULIA DANSARIERobin Bengtsson tillsammans med sin fästmö Jennie Salte. Foto: JULIA DANSARIE
Robin Bengtsson tillsammans med sin fästmö Jennie Salte.  Foto: JULIA DANSARIE
Robin Bengtsson föreställer sig drömbröllopet. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLABRobin Bengtsson föreställer sig drömbröllopet. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Robin Bengtsson föreställer sig drömbröllopet.  Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Robin avslöjar bröllopsplanerna

Publicerad

I våras förlovade sig artisten Robin Bengtsson med flickvännen Jennie Salte. 

Nu har Melodifestivalen-vinnaren redan börjat föreställa sig drömbröllopet. 

– Inget klyschigt bröllop, säger han i Podcasten ”Livshjulet”

I våras friade Robin Bengtsson, 27, till sin flickvän Jennie Salte, 25, när paret var på en romantisk semester på Island. Han valde att fria när de besökta den romantiska varma källan Blå lagunen.

Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson har redan börjat fantisera om drömbröllopet. I podcasten ”Livshjulet” berättar han om vad han ser framför sig.

 

LÄS MER: Robin Bengtsson har friat till kärleken

 

– Ganska litet bröllop är min grundtanke. Så börjar man tänka på vilka man vill ska komma och så inser man att det kommer verkligen inte bli något litet bröllop det här, säger han och fortsätter.

– Det är väldigt svårt. Jag vill så klart att alla man tycker om ska vara med och fira. Samtidigt som jag inte vill ha det här klassiska prins och prinsessa-bröllopet liksom.

 

”Vill ha något som känns väldigt eget”

Det han vet bestämt är att han vill ha ett bröllop utöver det vanliga. 

– Inget klyschigt bröllop. Jag vill ha något som känns väldigt eget och uttänkt och som passar oss liksom. Så det är tåls att fundera på, säger Robin Bengtsson.

Robin Bengtsson och flickvännen Jennie Salte bor ihop. Sedan tidigare har Robin sonen William som bor hos paret varannan vecka.

– Det är så klart tråkigt att han inte alltid kan bo hemma hos oss, mig och min flickvän. Men det funkar bra och han gillar att vara hos både sin mamma och sin pappa, har han sagt till Expressen.

 

LÄS MER: Robin Bengtssons bröllopsbesked

 

I en tidigare intervju med Expressen har Robin Bengtsson berättat om planerna att utöka familjen med fler barn tillsammans med sambon. 

– Vi har pratat om det, men det är inte aktuellt just nu. Det blir längre fram tror jag. Vi är väldigt unga fortfarande. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag