Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Robin Bengtsson singel – bryter förlovningen med fästmön

Robin Bengtsson har brutit förlovningen med Jennie Salte.
Foto: ALEX LJUNGDAHL / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN
Robin Bengtsson och Jennie Salte.
Foto: /IBL / /IBL
Robin Bengtsson och Jennie Salte.
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson har brutit förlovningen med fästmön Jennie Salte.

Paret har gått skilda vägar, och Bengtsson är nu singel.

– Det var ett tag sedan och det har gått upp och ner. Det var något som båda bestämde sig för men det känns okej nu, säger Robin Bengtsson.

Robin Bengtsson, 28, vann Melodifestivalen 2017 – och nu är artisten aktuell i TV4:s danstävling ”Let's dance”.

Men Bengtsson kommer inte ha fästmön Jennie Salte på plats på fredagarna. Paret har nämligen gjort slut.

På presskonferensen för ”Let's dance”, som hölls i Stockholm på tisdagen, bekräftar Robin Bengtsson att han är singel, något Hänt var först att rapportera om.

– Det var ett tag sedan och det har gått upp och ner. Det var något som båda bestämde sig för men det känns okej nu. Jag vill inte prata så mycket mer om det, säger Robin Bengtsson.



Friade efter segern i Melodifestivalen

Robin Bengtsson friade till Jennie Salte strax efter att han hade vunnit Melodifestivalen med ”I can't go on” våren 2017.

Inför sin medverkan i Eurovision song contest, där Robin Bengtsson slutade på en femte plats, berättade Robin Bengtsson om bröllopsplanerna, och konstaterade att paret tänkte vänta lite med att gifta sig, men att det ändå skulle ske de närmsta åren.

I november sa han till Hänt:

– Vi har inte haft så mycket tid att planera, vi får se när det blir. Det är svårt att hitta ett datum för typ alla man känner är i musikbranschen så man kan inte ta en lördag på sommaren, som man kanske vill.



◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.