Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Roberto: Därför har jag gått med i Medborgerlig samling

Paolo Roberto.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Ilan Sadé är partiledare för Medborgerlig samling.
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Premium: Nyligen meddelade Paolo Roberto att han gått med i det politiska partiet Medborgerlig samling, ett parti känt för att vara invandringskritiskt och vilja legalisera sexköp.

Beslutet har uppmärksammats på sociala medier, men till Expressen säger tv-profilen att han inte håller med partiet i frågan om sexköp.

– Min kommentar till det är att jag inte är för sexköp, säger Paolo Roberto, som själv greps efter att ha köpt sex för två år sedan.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Här är Zlatans imperium tillsammans med Helena

Premium: ✓ Bostäderna och lyxbilarna ✓ ”Bör hålla sig borta”

Ulrika diagnostiserades med alzheimer som 44-åring

Premium: Ulrika diagnostiserades med alzheimer som 44-åring

Roger Bullman dödade man i Thailand – spårlöst borta i fyra år

Premium: Norske Roger Bullman har dykt upp igen: ”Känns overkligt”