FESTADE. Robert Pattinson fångades på bild när han poserar med Bea Walter, hovmästare på Café Opera. Foto: ROBERT REISKOG/FINEST.SE
FESTADE. Robert Pattinson fångades på bild när han poserar med Bea Walter, hovmästare på Café Opera. Foto: ROBERT REISKOG/FINEST.SE

Robert Pattinson i Stockholm: "En ypperligt trevlig gäst"

Publicerad
Uppdaterad
Här poserar "Twilight"-stjärnan Robert Pattinson till­sammans med en svensk tjej på Café Opera i Stockholm.
Stjärnan bokade ett champagnebord i vip-avdelningen och festade till stängning.
- Han var en ypperligt trevlig gäst, säger hovmästaren Bea Walter, 28.
"Twilight"-skådespelarna Robert Pattinson, 25, och Ashley Greene, 24, möter i dag de svenska fansen under ett stort event med 9 000 fans på Hovet i Stockholm. Redan i onsdags kväll landade de i största hemlighet i Sverige, och checkades då in på exklusiva Grand Hôtel i centrala Stockholm.

Stannade till stängning

Senare under kvällen skjutsades de till Café Opera, där Robert Pattinson hade bokat champagne­bord till sitt sällskap. Under onsdagskvällen satt de sedan i vip-avdelningen och festade till stängning. Under kvällen hade också artisten J-Son sin release­fest på Café Opera och på festen fanns också Eric Saade och Adam Tensta, enligt finest.se.
- Robert Pattinson hade ett champagnebord hos oss i vår vip-avdelning. Kan inte säga mer än att han var ypperligt trevlig gäst och att han och hans sällskap stannade kvar till stängning, hälsar Café Opera-hovmästaren Bea Walter som dessutom fick posera på bild med stjärnan.

Stort hemlighetsmakeri

Hemlighetsmakeriet kring stjärnornas visit i Sverige är i övrigt totalt. Ett stort antal fans hade i går samlats utanför Grand Hôtel, och säkerheten inför dagens event är minutiös.
"Twilight"-skådespelarna Robert Pattinson, 25, och Ashley Greene, 24, möter i dag de svenska fansen. Foto: Greetsia Tent- Det kommer att jobba ett helt säkerhetsteam med detta från tidig morgon till sen kväll. Dels har de egen security med sig, plus att vi har svenska securitys på dem också, säger Stephanie Bonn på arrangören Zap Events.
I dag tar även Statens medie­råd på nytt ställning till om 15-årgränsen ska sänkas till 11 år.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag