Foto: FREDRIK SANDBERG / TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: FREDRIK SANDBERG / TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: FREDRIK SANDBERG / TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: VILHELM STOKSTAD / TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: VILHELM STOKSTAD / TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: VILHELM STOKSTAD / TT / TT NYHETSBYRÅN

Vännernas känslotunga hyllning till Wolff 

Publicerad

Tillsammans med några av Rikard Wolffs närmaste vänner arrangerar Kulturhuset Stadsteatern en hyllningskväll för honom, skriver de i ett pressmeddelande.

Rikard Wolffs nära vän Helena Bergström är en av kvällens värdar, tillsammans med skådespelaren Björn Kjellman.

– Vi hoppas att detta får vara en stund där vi alla hyllar och får vara tillsammans kring minnena efter vår älskade Rikard, säger de. 

Hyllningskvällen kommer att hållas på Stora scenen på Kulturhuset Stadsteatern för Rikards vänner och publik. 

I programmet deltar bland andra Eva Dahlgren, Jonas Gardell, Lisa Ekdahl, Danny Saucedo, Ola Salo, Henrik Johansson, Kari Bremnes och Fredrik Meyer.

– Vi hoppas att detta får vara en stund där vi alla hyllar och får vara tillsammans kring minnena efter vår älskade Rikard, säger Helena Bergström och Björn Kjellman, vänner och värdar på scenen för hyllningskvällen.

Kulturhuset Stadsteatern har varit ett hem för Wolff, enligt Benny Fredriksson, VD på Kulturhuset Stadsteatern.

– Tomrummet är stort. Det känns naturligt att hylla honom på vår Stora scen, säger han. 

Hyllningskvällen äger rum på Stora scenen den 11 december och biljetterna släpps den 7 december kl 12:00. 

Rikard Wolff avled den 17 november i sviterna av sjukdomen kol och lungemfysem. Han blev bara 59 år gammal. 

 

LÄS MER: Familjens fina ord till Rikard Wolff

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag