Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rihannas starka hyllning – till kvinnokroppen

Popstjärnan Rihanna Fenty, 30, berättar att hon aldrig vill förlora sina former. Foto: MAGNUS LILJEGREN - STELLA PICTURES / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN
– Jag ska gå tillbaka till gymmet och hoppas på att jag inte förlorar min rumpa, eller mina lår. Jag kommer att förlora lite men inte allt. Vill du ha en rumpa så får du också mage, säger hon. Foto: BROADIMAGE/REX / BROADIMAGE/REX REX FEATURES
– Jag är väldigt kräsen när det gäller vänner. Jag gillar inte öppna upp mig själv inför alla, säger Rihanna. Foto: BROADIMAGE/REX / BROADIMAGE/REX REX FEATURES

Sångerskan Rihanna är känd för sin kurviga kropp och uppger att hon aldrig vill förlora sina former.

Världsstjärnans synsätt på livet har förändrats genom åren, vilket hon berättar under en intervju med brittiska Vogue.

– Jag är väldigt kräsen när det gäller vänner. Jag gillar inte öppna upp mig själv inför alla, säger hon till magasinet.

Popstjärnan Rihanna Fenty, 30, berättar att hon aldrig vill förlora sina kurvor och diskuterar sin kända figur under en fotosession med brittiska Vogue. 

Sångerskan, som poserade i lustiga uppsättningar av kläder för magasinet, diskuterade samtidigt hur det är att vara en kvinna som alla beundrar. Rihanna berättar att hon är stolt över att vara kvinna i dagens industri där hon beskriver att det är inne att ha "rumpa och lår".

På sin Instagram skriver världsstjärnan att hon är hedrad för att pryda magasinets omslag.

"Jag är så hedrar över att få pryda omslaget med ert första nummer av brittiska Vogue".

https://www.instagram.com/p/Bl5vqE3jlsZ/?hl=sv&taken-by=badgalriri

Förändrat sin livssyn 

Sångerskan känner sig bekväm i den form hon har i dag och hoppas på att fortsätta vara stark snarare än smal då hon påbörjar sitt nya träningsschema.

– Jag ska gå tillbaka till gymmet och hoppas på att jag inte förlorar min rumpa, eller mina lår. Jag kommer att förlora lite men inte allt. Vill du ha en rumpa så får du också mage, säger hon.

Rihanna berättar att hennes attityd till livet har förändrats en hel del genom åren. I dag är hon noggrann med vilka människor hon tillåter komma nära.

– Jag är väldigt kräsen när det gäller vänner. Jag gillar inte öppna upp mig själv inför alla, så när du hittar människor som är bra och lojala vill du inte släppa dem. Jag har varit ensam i min karriär sedan tonåren, så dessa människor blir min familj, förklarar hon.

LÄS MER: Rihannas stalker flyttade in: ”Var där för att ha sex” 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!