En stalker tog sig in i Rihannas hus. Foto: NICOLA MARFISI / AVALON.RED B5725En stalker tog sig in i Rihannas hus. Foto: NICOLA MARFISI / AVALON.RED B5725
En stalker tog sig in i Rihannas hus. Foto: NICOLA MARFISI / AVALON.RED B5725
Rihanna Fenty. Foto: SOMER/ABACA / SOMER/ABACA STELLA PICTURESRihanna Fenty. Foto: SOMER/ABACA / SOMER/ABACA STELLA PICTURES
Rihanna Fenty. Foto: SOMER/ABACA / SOMER/ABACA STELLA PICTURES

Rihannas stalker flyttade in: ”Var där för att ha sex”

Publicerad

Rihannas stalker, Eduardo Leon, bröt sig in i hennes privata bostad i Los Angeles, rapporterar Independent.

Han ska ha avinstallerat larmet och gjort sig hemmastadd – först 12 timmar senare upptäcktes han av artistens assistent och greps därefter av polis.

”Tack för er ovillkorliga kärlek”, skriver Rihanna på Instagram och visar sin uppskattning för stödet kring henne.

Popstjärnan Rihanna Fenty, 30, har haft intrång i sin bostad i Los Angeles. En stalker ska ha spenderat 12 timmar i hemmet, skriver Independent.

Den misstänkte inkräktaren, Eduardo Leon, 27, ska ha sagt till polisen att han ”var där för att ha sex”, uppger TMZ.

Världsstjärnan befann sig på The Met gala i New York när 27-åringen tog sig över skyddsstaketet vid huset i Hollywood Hills. Han ska därefter ha lyckats avinstallera larmet och spendera 12 timmar i huset. 

Enligt TMZ gjorde inkräktaren sig hemmastadd i huset. Eduardo Leon hade med personliga tillhörigheter som han packade upp. Han laddade också sin telefon. 

Leon upptäcktes i vardagsrummet av Rihannas assistent som larmade polis. Han greps och misstänks för stalking, inbrott, vandalism och våldsamt motstånd. Eduardo Leon sitter för närvarande i polisens arrest. Han nekar till alla anklagelser.

 

LÄS MER: Budskapet bakom Rihannas nya underklädeskollektion 

 

Rihanna tackar för allt stöd

På Instagram tackar Rihanna för stödet hon fått.

”Tack för er ovillkorliga kärlek och support. Vet inte var jag hade varit utan det. Tacksam för fans som er, Gud är god”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BioqYDqlxtP/?hl=sv&taken-by=badgalriri

 

Det är inte första gången Rihanna råkar ut för besvärande stalkers. 2014 hyrde sångerskan en semesterbostad. En man, som presenterade sig som ”hennes blivande make”, lyckades komma in. Han greps kort därefter av polis.

 

LÄS MER: Rihanna i blåsväder - efter drottninghån  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag