Rihannas oväntade hyllning – till Isabella Löwengrip

Rihanna har börjat följa Isabella Löwengrip på Instagram.
Foto: JULIEN HEKIMIAN POUR LVMH FENTY VIA BE / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Isabella Löwengrip har närmare en halv miljon följare på Instagram – en av dem heter Rihanna.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip har nästan en halv miljon följare på Instagram.

En av dem är numera Rihanna.

”Hej Rihanna”, skriver Löwengrip på sin Instagram-händelse intill en skärmdump som visar att den barbadiska superstjärnan har börjat följa henne. 

Det rasar in följare på Isabella Löwengrips sociala medier-konton – men det är inte alltid den 28-åriga bloggaren och företagaren får en ny följare av den här digniteten.

Under måndagen visade nämligen Isabella Löwengrip upp hur Barbados största popexport, den 31-åriga superstjärnan Rihanna, börjat följa henne på Instagram.

Löwengrip skickar en hälsning till artisten:

”Hej Rihanna”, skriver hon intill bilden på sin Instagram-händelse och länkar också till Rihannas konto

71 miljoner följare

Isabella Löwengrips Instagram har drygt 460 000 följare, vilket är mycket för att vara ett svenskt konto. Det är dock ingenting om man jämför med Rihanna – hon har över 71 miljoner följare, vilket gör henne till en av världens 30 största profiler på Instagram.

Rihanna följer samtidigt bara runt 1 400 konton – ett av dessa är alltså numera Löwengrips.

Varför världsstjärnan börjat följa den svenska bloggaren är oklart. Rihanna har dock sedan tidigare visat intresse för svenska modeprofiler – hon följer bland annat kontot Up close and stylish som drivs Malin Känsäkangas Bergfors, hustru till hamburgerkedjan Maxs ägare Curt Bergfors.

Foto: Instagram

Följer Steve Angello

Bland den exklusiva skara som Rihanna följer märks också den svenske dj-stjärnan Steve Angello, en av medlemmarna i trion Swedish House Mafia.

För några år sedan hyllade Rihanna också den svenske konstnären Henric Aryee på sitt Instagramkonto efter att han målat ett porträtt av henne. Han har berättat om hur han fick mängder av nya följare efteråt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.