Rihannas dubbelgångare får alla att häpna – även Rihanna själv

Rihanna har en dubbelgångare på TikTok.
Foto: WILL OLIVER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Priscilla Beatrice får följarna att tappa hakan. 

Hon tycks nämligen vara Rihannas dubbelgångare på TikTok – och även Rihanna själv har uppmärksammat den slående likheten, enligt Teen Vogue

Priscilla Beatrices TikTok-konto har fått stor uppmärksamhet efter att hon publicerat videor där hon återskapar Rihannas utseende – och likheten mellan dem får alla att häpna. 

”Seriöst, kolla in den här - är vi säkra på att det inte är Rihanna? De två är definitivt dubbelgångare”, skriver Teen Vouge. 

Priscilla Beatrices har fått stor uppmärksamhet efter sina videos på TikTok.
Foto: TikTok

Rihanna har kommenterar likheterna 

Instagramkonto The Shade Room delade en av Priscilla Beatrices videos – vilket fick Rihanna att uppmärksamma henne. 

”Var är albumet, sis? # R9”, kommenterade Rihanna och Priscilla Beatrices blev stolt över att artisten hade lagt märke till henne. På sin Instagram skrev hon: 

”Jag kan fortfarande inte tro det! Sidan @theshaderoom delade min video på deras profil och DEN RIKTIGA RIHANNA @badgalriri såg min video och kommenterade! Vet du vad jag känner just nu? Jag kan inte sluta gråta av känslor, av lycka” Det är en dröm!”. 

Även Taylor Swift har en dubbelgångare

Rihanna är inte den enda som tycks ha en dubbelgångare. Även Taylor Swift är slående lik sjuksköterskan Ashley på TikTok

”Du ser mer ut som Taylor än vad Taylor ser ut som Taylor”, skrev en person på en av Ashleys TikTok-videos i somras. 

Se också: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.