Nu är det klart att den världsberömda artisten inte bara kommer till Stockholm i sommar, utan även till Malmö och Malmö arena den 2 augusti. Foto: Christoffer Hjalmarsson
Nu är det klart att den världsberömda artisten inte bara kommer till Stockholm i sommar, utan även till Malmö och Malmö arena den 2 augusti. Foto: Christoffer Hjalmarsson

Rihanna kommer till Malmö i augusti

Publicerad

Artisten Rihanna intar Malmö arena den 2 augusti.

Det meddelade Live Nation i ett pressmeddelande på torsdagskvällen.

Det är sedan tidigare känt att Rihanna kommer till Stockholm i sommar på sin "Anti World Tour ". Hon kommer att hålla en konsert på Tele 2 Arena den 4 juli.

Nu står det även klart att den världsberömda artisten även kommer till Malmö och Malmö arena den 2 augusti, meddelar Live Nation på torsdagskvällen.

Biljetterna släpps på onsdag

Rihanna är aktuell med sitt åttonde album "Anti".

Biljetterna släpps den 24 februari klockan 09.00.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag