Rihanna – i tio väldigt minnesvärda outfits

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Fisknät! I början av sommaren 2014 chockade Rihanna med denna "fisknätsklänning" på CFDA-galans röda matta i New York. De 216 000 Swarovski-kristallerna var handsydda av designern Adam Selman. Det fick Family Guy-skaparen Peter Griffin att skapa en egen variant av klänningen till serien.
Foto: Mandatory Byline: Diane Cohen/Fa
Bilden som gjorde Instagram rasande! När Rihanna lade upp en bild på omslaget av det franska magasinet Lui fick bilddelningssajten nog och stängde ner hennes konto. Efter sex månaders frånvaro är Rihanna nu tillbaka på Instagram.
Foto: Instagram
Här kan vi snacka puffärm! På MET Costume Institute Gala 2009 kom Rihanna i en svart satinsmoking med rejäl puffärm från Dolce and Gabbana. Något som placerade henne på flera bäst klädda-listor.
Foto: Nancy Kaszerman
Inte som det ser ut! Rihanna stack onekligen ut på Haute-Couture modeveckan i Paris 2013. Det som för den oinvigde såg ut som en enkel kofta utan något under visade sig vara en exklusiv Chanel-outfit från topp till tå.
Foto: Pascal Le Segretain
Klänning av Stella! Met-galan är helt rätt ställe att ta ut svängarna på röda mattan. På 2014 års gala bar Rihanna en tvådelad look från Stella McCartney.
Foto: Pete Mariner
Transparent! Till Grammy-galan 2011 hade Rihanna låtit Jean Paul Gaultier stå för hennes klänning. Den vita klänningen i sjöjungfrumodell hade flera transparenta partier.
Foto: Vanstory Debbie
Blommor i rosametallic! Det krävs en Rihanna för att bära upp den här vita Tom Ford-klänning som hon syntes i på amfAR-galan i Los Angeles nyligen.
Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame
Vågat i byxdress! Inför 2012 års Grammy-gala närvarade Rihanna på ett brunch-event iklädd guldskimrande byxdress från Bottega Veneta.
Halloween 2014! Rihanna bejakade sitt barnasinne klädd som (en vuxen och kvinnlig version av) Raphael från Turtles.
Foto: All over press
Inte vilken bikini som helst! Rihanna slappar på Barbados i en kristallbeströdd bikini från det lyxiga badklädesmärket Charlie by Matthew Zink.
Foto: Stella pictures
1 / 11

Rihanna är tillbaka på Instagram!

Sångerskan blev avstängd från bildbloggen efter att ha delat en bild på sitt omslag av tidningen Lui.

Nu är frågan: Har hon lärt sig av sitt misstag?

Rihanna vill gärna sticka ut - såväl på röda mattan som på New Yorks gator och på stranden på Barbados.

Sångerskan har fått folk att tappa hakan med sina fantasifulla kreationer många gånger - och placerar sig på listor över både bäst och sämst klädda.

Men hennes avklädda bilder fick till slut Instagram att se rött och stängde för sex månader sedan av henne från bildbloggen. Nu är hon tillbaka - men frågan är om hon kommer sluta lägga upp nakna bilder på sig själv. Under de två dagar som kontot varit upp igen har hon hunnit lägga upp flera halvnakna bilder från sin senaste plåtning för ELLE.


Du hittar Rihanna på Instagram här!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.