Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rickard Sjöberg om kärleken till Annika, 47

Rickard Sjöberg.
Foto: Anna Hã Llams / Expressen / ANNA HÅLLAMS / EXPRESSEN
Rickard Sjöberg och hustrun Annika.
Foto: Expressen

För knappt ett år sedan fick TV4:s programledare Rickard Sjöberg sin Annika Wibeck inför 130 vitklädda gäster.

– Det kändes väldigt härligt att gifta sig och det fanns mycket förväntningar på framtiden och de har infriats. Hon är härlig, säger Rickard Sjöberg om sin fru.

Han säger att han är lycklig, det är han verkligen.

För knappt ett år sa Rickard Sjöberg, 46, ja till sin flickvän Annika Wiberg, 47. Där och då blev de man och fru. Nu befinner de sig ute i parets sommarhus på Gotland och Rickard Sjöberg är glad att han får pusta ut efter en intensiv period.

Har någonting förändrats sedan ni gifte er, eller känns allt likadant?

– Det var jättehärligt förstås. Det är inte första gången för varken Annika eller mig. Vi är ju gamla höll jag på att säga, säger han och bryter ut i skratt.


Rickard Sjöberg om äktenskapet

Han fortsätter:

– Vi har varit genom en del. Det kändes väldigt härligt att gifta sig och mycket det fanns mycket förväntningar på framtiden och de har infriats. Hon är härlig.https://www.instagram.com/p/BD6LB6UHZsi/

Vad är det för förväntningar som infriats? 

– Bara att man vill ju vara lycklig liksom.

Är du det? 

Rickard Sjöberg skrattar när han svarar:

– Ja, verkligen.


LÄS MER: Rickard Sjöbergs kärleksresa med hustrunhttps://www.instagram.com/p/BEIvETcnZqf/

Paret som varit tillsammans sedan 2014 gifte sig 2015 inför 130 vitklädda gäster. Annika bar en blå klänning.

Våren har varit en intensiv period för Rickard med programmen "Postkodmiljonären", "En ska bort" och det nya programmet "Huset fullt med pengar". Därför ser han fram emot en hel sommar med semester, familjemys och saker man inte annars hinner göra.


LÄS MER: Kärleken slog till på gymmet för Sjöberg


Hur gör du annars för att stressa ner, när du inte har semester?

– Det handlar nog om att inte ta sig själv på för stort allvar liksom. Det är en bra början i alla fall som man kan försöka med. Tagga ner lite. Livet består av alla möjliga ingredienser. Det är skratt och gråt, högt och lågt, viktigt och oviktigt och man måste bara bejaka att man är en blandning av allt.

Rickard Sjöbergs nya program "Huset fullt med pengar" har premiär 1 juli klockan 20.00 i TV4.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.