Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rickard Olssons viktiga insikt med nya kärleken

Rickard Olsson lämnar Bingolotto
Rickard Olsson och Giselle esse Hyvönen gifte sig nyligen.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Rickard Olsson.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Rickard Olsson.
Foto: MATHIAS OTTERBERG / FOLKSPEL

Rickard Olsson är nygift med Giselle Esse Hyvönen – som han blev tillsammans med så sent som förra året.

I en intervju med P4 Extra berättar programledaren om kärleken och hur det nya familjelivet har inneburit en stor förändring.

– Vi är fem stycken nu, det känns jätteviktigt. 

Tv-profilen Rickard Olsson, 53, som i sommar återvänder till radion och Rix FM, har haft en händelserik tid de senaste åren. Sprucket förhållande, ett avsked som programledare för ”Bingolotto”, och inte minst en ny kärlek i Giselle Esse Hyvönen, 43.

Så sent som i mitten av juni gifte sig plötsligt paret. Och Olsson är medveten om att allt har gått fort.

– Jag gillar inte att bygga fallhöjd känslomässigt, man blir sårad och så där. Men så kom det in en kärlek som bara var ”det här är så rätt”. Och jag tror också det var en kompis som sa att ”när kärleken kommer så kommer den aldrig långsamt”. Och det tog jag fasta på. Så helt plötsligt stod jag med det som jag länge har velat och önskat i livet. Och jag är 53 år, varför ska man hålla på och vänta då liksom, säger han till P4 Extra.


”Känns väldigt stort”

Enligt Rickard Olsson är paret delvis redan förbi förälskelsefasen, men det är inte något negativt.

– Det finns också en mental inkänning mellan oss som jag aldrig har känt någon annan gång i mitt liv. Som jag tror att det normalt sett tar väldigt lång tid att få, om man ens får det i många relationer faktiskt. Och det känns väldigt stort. Att det är annat en en bara boom krasch-förälskelse. Det finns en tyngd och en botten i det som är jättestort.

Mitt i allt har även ett nytt familjeliv blivit verklighet för tv-profilen, som utöver sin tonårsdotter nu har två bonusbarn i Giselle Esse Hyvönens två barn. Något han menar har passar extra bra när han jobbmässigt tvingats till en paus under våren på grund av sjukdom.

– Nu kände jag också med min nya kärlek och så att fokusera familj är kanske ganska bra att göra. Jag har gjort det mesta. Högre, snabbare, fortare behöver jag inte aha längre på samma sätt. Att landa och ha en familj, vilket jag aldrig haft förut heller. Vi är fem stycken nu, det känns jätteviktigt, säger han i intervjun med P4 Extra. 

Familjen bor nu mer även under samma tak.

”Vi bor ihop å renoverar hus, adress och namnändring är gjord”, skriver Rickard Olsson i ett sms.

Rickard Olssons förvandling – visar upp nya superkroppen

Rickard Olssons förvandling – visar upp nya superkroppen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.