Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rickard Olsson stoppas från ”Bingolotto” i påsk

Ernst Kirchsteigers kryptiska besked under krisen
Lotta Engberg håller i Bingolotto i påsk.
Foto: TOMMY HOLL / IBL
Rickard Olsson tvingas stanna hemma.
Foto: MATHIAS OTTERBERG / FOLKSPEL

Rickard Olsson tvingas fortsätta hålla sig borta från ”Bingolotto”-studion, efter att ha drabbats av förkylningssymptom.

Därför tar Lotta Engberg över ”Bingolotto” även under påskens sändningar.

– Vi tar det säkra före det osäkra. I det läge vi befinner oss finns det ingen som helst anledning att på något vis chansa, säger Rickard Olsson.

”Bingolotto”-programledaren Rickard Olsson, 53, är sjuk, och stoppas sedan en vecka tillbaka från att spela in det populära TV4-programmet. ”Lotta på Liseberg”-profilen Lotta Engberg har axlat rollen som programledare i ”Bingolotto” under tiden.

Nu står det klart att hon kommer hålla även i de festliga påsksändningarna.

– Det ska bli jättekul. Och vilket gäng jag får fira påsk med i studion. Goda vänner i studion och stora delar av svenska folket. Härligt, säger Lotta Engberg.

Rickard Olsson själv menar att han bara är täppt i näsan, och tror inte att han har drabbats av något mer än en vanlig förkylning. Men samtidigt poängterar han vikten av att ta ansvar och stanna hemma om man visar allra minsta symptom, då det kan vara coronaviruset.

– Inga andra tecken på något annat än täppt i näsan. Men vi tar det säkra före det osäkra. I det läge vi befinner oss finns det ingen som helst anledning att på något vis chansa, säger Rickard Olsson. 

Rickard Olsson stöttar hemifrån

I stället kommer han kolla på programmet hemifrån, och stötta kollegan Lotta Engberg.

– Jag håller mig hemma även den här veckan, tar fram duttpennan och käkar några ägg. Glad påsk och ta hand om er, hälsar Rickard Olsson till tittarna.

”Bingolotto” gästas i påsk av artister som E-type och Eric Saade, samt komikern Babben Larsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.