Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Richelles upptäckt: Läraren följer henne på Onlyfans

Richelle ”Rara” Knuppers gamla gymnasielärare betalade för att se hennes Onlyfans.
Foto: Tiktok
Rara är bland annat känd från Youtbube och är en tidigare modell.
Foto: Instagram

Richelle ”Rara” Knupper, 22, har tiotusentals följare i sociala medier, och försörjer sig bland annat på att lägga ut lättklädda bilder och videos på plattformen Onlyfans.

I en video på Tiktok delar hon nu med sig av en mardrömshistoria – hennes gamla gymnasielärare följer hennes konto och betalar för att se innehållet, skriver Daily Star. 

Plattformen Onlyfans, med bland annat naket och pornografiskt innehåll, har växt kraftigt under coronapandemin. På sajten kan man lägga upp bilder och videos på ett låst konto – som prenumeranter sedan kan betala för att se. 

Youtubestjärnan  Richelle ”Rara” Knupper, 22, är en tidigare modell som numera har ett konto på Onlyfans, där hon delar med sig av lättklädda bilder och videos.

I en video på Tiktok berättar Richelle ”Rara” Knupper att en av hennes gamla gymnasielärare följer hennes konto på Onlyfans och betalar för att se innehållet. Läraren ska också ha kommenterat att ”han alltid hade vetat att hon var speciell”, vilket gjorde Rara väldigt obekväm. 

”Jag efter att en av mina gymnasielärare började prenumerera på Onlyfans och sa att han alltid vetat att jag var speciell”, skriver hon på Tiktok.

Flera har varit med om liknande händelser

Videon har fått stor spridning och Rara har fått mycket stöd från sina följare. Flera har kommenterat att de har varit med om liknande händelser – och andra har att uppmanat henne att berätta för skolan han jobbar på. 

”De borde hålla ett öga på den här killen”, skriver en följare. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.