Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rhys Meyers bryter tystnaden efter fyllan

Jonathan Rhys Meyers ber om ursäkt efter offentliga återfallet.Foto: Armando Gallo / / Retna Ltd.
Skådespelaren har länge kämpat mot alkoholproblem.Foto: Thumbs42/Fameflynet Pictures

Efter återfallet - nu bryter han tystnaden.

Tidigare i maj sågs skådespelaren Jonathan Rhys Meyers full på en gata i London.

"Jag ber om ursäkt för att jag haft ett litet återfall och hoppas att människor inte tänker ont om mig" skriver han i ett uttalande på Instagram.

Skådespelaren Jonathan Rhys Meyers har brutit tystnaden. Tidigare i maj gjorde han stora rubriker efter att han uppenbart berusad setts dricka vodka direkt ur flaskan på en gata i London, skriver Daily Mail.

Stjärnan har kämpat mot alkoholproblem i över ett decennium och ber nu sina fans om ursäkt i ett uttalande via fästmön Mara Lanes Instagramkonto.

"Mara och jag är tacksamma för ert stöd och vänlighet under den här perioden. Jag ber om ursäkt för att jag haft ett litet återfall och hoppas att människor inte tänker ont om mig" står det intill en bild av Lane.

 

LÄS MER: Jonathan Rhys Meyers ville slåss med polisen

Missade inte Cannes på grund av återfallet

Samtidigt intygar skådespelaren att hans återfall inte var anledningen till att han uteblev från filmfestivalen i Cannes, där hans nya film "Damascus Cover" förhandsvisades. Han insisterar också på att fokus nu ligger på att hålla sig nykter.

"Jag slutade dricka direkt och det hade ingen effekt på "Damascus Cover" eftersom det inte var meningen att jag skulle närvara vid Cannes det här året" står det i uttalandet.

 

LÄS MER: Åtalet mot Jonathan Rhys Meyers läggs ner

Jonathan: "Vet att jag gjorde ett misstag"

Rhys Meyers kommenterar också sitt utseende på de uppmärksammade bilderna.

"Jag är på bättringsvägen och tackar alla som hört av sig och är ledsen för hur jag såg ut när jag var på väg hem från vänner och inte hade bytt kläder."

"Jag vet att jag gjorde ett misstag och känner mig generad, men det var bara ett felsteg i mitt tillfrisknande och annars lever jag ett hälsosamt liv."

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.