Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rennie Mirro bröt foten inför 800

Rennie Mirro var övertaggad under releasefesten för sitt nya album - och bröt foten i ett hopp under showen. "Jag kände direkt att någonting gick av", säger han till Expressen.
Foto: Sven Lindwall

Precis i inledningen av showen small det till - Rennie Mirro, 41, landade för hårt i ett hopp och bröt ett ben i högerfoten.

Nu är han gipsad och måste vila från sin medverkan i musikalen "Flashdance".

- Det gör ont och är svullet, berättar han.

Rennie Mirro medverkar just nu i musikalen "Flashdance", som fått fina recensioner.

Men det var under hans egen releasefest för albumet "I got to be me" som olyckan var framme.

I inledningen av showen var Rennie Mirro övertaggad i ett hopp och landade för hårt.

- Jag kände direkt att någonting gick av. Men jag var så taggad att jag fortsatte köra.

Inför de 800 i publiken på Chinateatern genomförde han föreställningen.

Efteråt bar det dock av till sjukhus och läkarna kunde konstatera att han brutit ett ben i högerfoten. Han kan bli borta från scenen i några veckor.

- Det känns givetvis tråkigt, inte minst för att det ställer till det för de medverkande i "Flashdance". Jag ska till ortopeden på onsdag, och då får vi se exakt hur lång tid jag blir borta.

Ersätts i "Flashdance"

Linus Wahlgren ersätter Rennie Mirro under konvalescensen. Bosse Andersson, producent för "Flashdance":

- Givetvis är det tråkigt för Rennies skull och vi hoppas att han är snabbt tillbaka på scenen. Till dess har vi en trygg ersättare i Linus (Wahlgren).

Rennie Mirro har bland annat spelat i musikaler som ”Grease” och ”Singin' in the rain”, och varit solist på Operan. Han har även koreograferat nummer till flera schlagerdeltagare, bland annat åt halvsystern Sarah Dawn Finer, och haft ansvaret för showerna i tävlingen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.