Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Renée Nybergs tårar efter Keyyos känslosamma ord

Renée Nybergs oväntade kärlekstips till Markoolio
Renée Nyberg berättar att hon blev rörd av Keyyos ord.
Foto: TV4
Keyyo berättar om sitt liv i ”Renées brygga”.
Foto: TV4

För Kristina ”Keyyo” Petrushina var det inte alltid lätt att flytta från Ryssland till Sverige. 

I ”Renées brygga” berättar hon om svåra tider i sin barndom men också om sina starka känslor för sin mamma. 

– Jag kan säga att jag fulgrät i en halvtimme efter att du hade beskrivit dina känslor för din mamma i ditt sommarprat, säger Renée Nyberg till Keyyo i programmet. 

I sitt ”Sommar i P1” pratade youtubern och programledaren Kristina Keyyo Petrushina, 24, om hur det var att flytta till Sverige till Ryssland – och om kärleken till sin mamma. 

När Keyyo gästar ”Reneés brygga” på onsdagskvällen berättar hon ännu en gång hur mycket mamman betyder för henne. 

– Vi är ryssar så vi pratar inte så jättemycket känslor. Däremot är hon väldigt handlingskraftig så hon har alltid visat kärlek på ett andra sätt. 

Öppnar upp om barndomen 

När familjen flyttade till Dalarna var det inte alltid lätt och Keyyo fick inte alltid vara med och leka med sina klasskompisar. 

– Vi hade en stor koja på bakgården i den här skolan som jag gick i som vi alla byggde tillsammans och när vi skulle inviga den här kojan så fick jag tyvärr inte komma in. Och jag tyckte det var jättejobbigt att resten av klassen lekte i den. Så jag kommer ihåg att det tog väldigt hårt på mig så jag gick hem och berättade det för min mamma, berättar Keyyo i programmet. 

Mammans överraskning till Keyyo 

Dagen efter sa mamman att hon hade en överraskning till sin dotter. 

– Jag går ut i trädgården och då har hon satt upp ett stort tält som hon har varit och köpt i grannstaden Ludvika och så sa hon: ”Det här är bara din koja, här får du komma in när du vill och här får du leka och du får ta med exakt den du vill ha hit”, och för mig betyder det mer än allt. Hon har alltid stöttat mig och jag är hennes prio och jag hoppas att hon vet att hon är min. 

Renée Nyberg tar ett långt andetag och berättar att Keyyos sommarprat väckte starka känslor i henne. 

– Om jag vore din mamma, jag kan säga att jag fulgrät i en halvtimme efter att du hade beskrivit dina känslor för din mamma i ditt sommarprat, så hon vet garanterat vad du känner för henne, säger programledaren i ”Renées brygga”. 

Nybergs känslosamma möte med Wollter

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.