Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Renée Nybergs oväntade kärlekstips till Markoolio

Artistens problem med dejtandet: ”Jättesvårt”
Foto: TV4
Foto: TV4

I ”Renées brygga” berättar Markoolio att han har vissa problem med att dejta och att om personen ska få träffa hans barn måste han veta att kärleken är på riktigt. 

För just detta har Renée Nyberg ett knep. 

– Jag kan ju tipsa om att man kan alltid gömma hen i källaren ett år, säger hon i programmet. 

Något hon själv testat.

Det var i början av året som Marko ”Markoolio”, 45, Lehtosalo och Jessica Westergård Lethosalo, 37, lämnade in en gemensam ansökan om skilsmässa. 

Tiden innan de lämnade in skilsmässoansökan var tuff för Markoolio och han ställde in alla sina jobb på grund av utbrändhet. Hälsan försämrades efter en konsert i Globen.

– Efteråt blev jag lite skum, på så sätt att mitt kortminne försvann och jag glömde bort saker. Jag trodde det var 2013 en hel dag, sa han i radioprogrammet ”Rix Morronzoo” och fortsatte:

– Sen var jag i Göteborg i ett ärende och 30 sekunder efter att vi lyft från Landvetter undrade jag var det var vi lyfte ifrån.

Markoolios dejtingproblem

Men nu är Markoolio tillbaka och när han gästar ”Renées brygga”, som sänds på onsdagskvällen, berättar han att han söker efter kärleken på Tinder men att det är ganska lugnt.

– Jag tror mer på att träffa någon när man är ute, jag har lite svårt med att nu ska vi bestämma en liten träff och dricka en liten kaffe och analysera varandra. Jag tycker att det är jättesvårt, säger han. 

I stället tror Markoolio på klassikern att kärleken dyker upp när man har slutat att leta. 

– Men jag känner också, att jag tänker att om mina barn ska få träffa den här personen, då vill jag verkligen veta att det är på riktigt. 

Gömde David Hellenius i källaren

Renée Nyberg själv har ett tips till Markoolio när det kommer till just den biten. Hon är i en relation med programledaren David Hellenius, 47, och i början trodde hon inte att relationen skulle hålla. Därför fick han gömma sig i källaren i hennes hus när barnen var hemma. 

– Barnen visste ingenting. Jag gick ned med en frukostbricka på morgonen och när barnen hade somnat kunde vi umgås. David fick smyga ut och in i källaren i ett helt år, har Nyberg tidigare berättat. 

Och det är just detta tips hon har till Markoolio. 

– Jag kan ju tipsa om att man kan alltid gömma hen i källaren ett år innan du presenterar hen för barnen, säger Renée Nyberg och skrattar. 

– Ja, juste för jag känner någon som har gjort det ju, säger Markoolio i ”Renées brygga”. 

Nybergs tårar: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.