Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kristin Kaspersens kärleks- jakt: ”Ska bli så mysigt”

Kristin Kaspersen är redo för att träffa en ny kärlek, efter tio år som singel.

I "Renées brygga" på TV4 berättar hon om kärleksplanerna, sista tiden med mamma Lill-Babs – och får trösta programledaren Renée Nyberg när hon bryter ihop i tårar över artistens död.

– Jag har tröstat så många, och det har varit väldigt fint. Hon har betytt mycket för andra, och det är som ger mig så mycket, säger Kristin Kaspersen i "Renées brygga".

Det har gått tio år sedan Kristin Kaspersen skilde sig från Hans Fahlén, och sedan dess har hon inte haft några längre förhållanden.

I onsdagens avsnitt av "Renées brygga" berättat hon hur kärlekslivet ser ut.

– Jag skilde mig ju för ungefär tio år sedan, säger hon i programmet.

– Och sen dess har det inte varit någon lång relation, undrar programledaren Renée Nyberg.

– Nej, ingen lång relation, bekräftar Kaspersen.

Samtidigt konstaterar TV4-profilen att hon känner sig mer redo än någonsin att träffa en ny man.

– Jag är mer öppen för att kanske möta någon än vad jag någonsin har varit tidigare. Det ska bli så mysigt, den killen får vara beredd på så mycket kärlek va. Den här tjejen har inte haft kärlek på så länge, my god, säger hon och skrattar i programmet.

 

 

Förstod inte att Lill-Babs var så sjuk

I programmet pratar Renée Nyberg också med Kaspersen om den sista svåra tiden med Lill-Babs.

– När min pappa gick bort fick vi ju veta det, vi hade ett antal månader av avsked. vilket ju var både sorgligt och rätt fint och skönt. Hur var den sista tiden för dig, undrar Renée Nyberg.

Kaspersen förklarar att hon inte förstod att mamman hade cancer i början, och fick veta det när hon semestrade med sin son.

– Jag såg inte cancern komma. Jag hade varit inne med mamma veckan innan när hon fick veta att hon hade hjärtsvikt. Hon har ju haft lite problem med hjärtat tidigare, så jag var helt med på att det var hjärtat. Sen får jag ett samtal när jag är på sportlov med min son, att det var metastaser i levern, säger Kristin Kaspersen i "Renées brygga".

Hon fortsätter:

– Det gick oerhört fort. Samtidigt är det några av de finaste veckorna vi haft. Enda gången i hela mitt liv där vi systrar, barnbarn, alla fick så mycket tid med mamma. Tio dagar innan hon somnade in var hon envist uppe och gjorde sina knäböj mot handfatet, hon ville inte ge upp. Hon blev 80 år, men aldrig gammal. 

 

 

”Kanske inte släppt fram min egen sorg”

Renée Nyberg kan inte hålla tårarna tillbaka när hon pratar om sina möten med Lill-Babs.

– Hon har ju varit här hos mig två gånger på bryggan. Hon är ju min favorit som du vet, säger Reneé Nyberg och får torka tårarna. Hon fortsätter:

– Hur konstigt är det, att du ska trösta mig.

Kristin Kaspersen förklarar att hon har fått trösta många olika personer sedan hennes mamma dog.

– Men så har det faktiskt varit väldigt mycket. Jag har tröstat så många, och det har varit väldigt fint. Hon har betytt mycket för andra, och det är som ger mig så mycket, att se vad hon gjort för andra. Min mamma! Jag har varit så stolt över henne hela sommaren, att det har varit svårt att vara ledsen. Jag har kanske inte släppt fram min egen sorg, men det får ta den tid det tar, säger hon.

"Renées brygga" sänds onsdagar 21.00 på TV4.