Regina Lund offentliggjorde relationen i ett Facebook-inlägg i november. Foto: /Skärmdump FacebookRegina Lund offentliggjorde relationen i ett Facebook-inlägg i november. Foto: /Skärmdump Facebook
Regina Lund offentliggjorde relationen i ett Facebook-inlägg i november.  Foto: /Skärmdump Facebook
Regina Lund bekräftar att förhållandet är slut i ett sms. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESRegina Lund bekräftar att förhållandet är slut i ett sms. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Regina Lund bekräftar att förhållandet är slut i ett sms.  Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Efter kärlekssemestern – nu bryter Regina Lund med golfproffset

Publicerad

I november berättade Regina Lund om kärleken till golfproffset Jonas Haglund. 

Nu har de brutit förlovningen, enligt uppgifter till Hänt.
”Bekräftar att det är slut”, skriver hon i ett sms till Expressen.  

I november avslöjade skådespelaren Regina Lund, 50, att hon hittat kärleken i det finska golfproffset Jonas Haglund, 34.

Hyllade kärleken strax innan uppbrottet

Paret träffades när Regina Lund spelade in "Stjärnorna på slottet" tillsammans med Bosse Parnevik, Marianne Mörck, Peter Jöback och Ann-Louise Hanson.

I inlägget berättade hon själv om kärleken:

"Under SVT:s Stjärnorna på slottet lärde Bosse Parnevik Regina Lund att spela golf på kul... sen blev det kärlek... inte till golfen, men till Finlands golfproffs, Jonas Haglund från Åland. Nu är de på kärlekssemester och träningsresa i Spanien tillsammans", skrev Regina Lund då på Facebook tillsammans med en bild där paret stod bredvid varandra. 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1704662962906599&set=a.249081868464723.63981.100000887360987&type=3&theater

 

LÄS: Regina Lund bryter ihop i tårar – avslöjar tragiken

 

Paret förlovade sig i samma veva som hon avslöjade förhållandet och Regina Lund pratade om hur glad hon var. 

Men kärlekslyckan fick sitt slut innan det knappt hunnit börja. Regina Lund är nu singel. Hon bekräftar att förlovningen med Jonas Haglund brutits. 

”Bekräftar att det är slut.” skriver hon i ett sms till Expressen. 

Övergivits och överlevt cancer

Regina Lund har tidigare varit gift med skådespelarkollegan Jonas Malmsjö. De var gifta i två år, mellan 2000-2002.  Hon har sonen Wiggo Love Linblå Lund, 18, från ett tidigare förhållande.

I "Stjärnorna på slottet” berättar Regina Lund öppenhjärtigt om sin svåra uppväxt och cancerkamp. 

2013, när hon var 45 år gammal föll Regina Lund ihop i duschen. På sjukhuset upptäcktes att hon hade bröstcancer. Hon kämpade mot sjukdomen i flera år innan hon tillslut friskförklarades. 

 

LÄS MER: Regina Lunds svåra kamp mot sjukdomen

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag