Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Levy: Roliga parodier och rätt snuskiga

Dragshow-gruppen "Diamond Dogs" uppträdde under "Sommarkrysset" och avslutade numret med att kasta sig på Paolo Roberto.

En trevlig lineup av artister, en skaplig programledare och ett ruskigt fint väder. Förutsättningarna för lördagens "Sommarkrysset" var goda och resultatet blev helt okej.

Bäst

"Diamond dogs" Sarah Dawn Finer- parodi.

SÄMST:

"Full fräs med Stefan och Krister", TV4.

PÅ WEBBTV...

...Kan man titta på dragshow-gruppen"Diamond Dogs" medverkan i "Sommarkrysset". Det bästa är att det faktiskt är Sarah Dawn Finer, Malena Ernman och Linda Bengtzing som sjunger sina låtar, fast med ny text. Sara Dawn Finer galer: "Min bh är gjord av cement"

WWW.TV4PLAY.SE

Sökord: Diamond dogs

Hur många fingrar har du på en hand och vad är motsvarigheten till höger. Kan du svaret på det så klarar du av frågorna i "Sommarkrysset" i TV4. Einstein skulle slita sitt vita hår om han var tvungen att sitta i publiken och kryssa. Jag antar att det är för att barnen ska ha något att pyssla med under kvällens gång. Hur gammal vinnaren Kjell-Arne från Laxå är förtäljer inte historien, men tio var han då inte. Det var en bra blandning av artister, från Eric Saade till Louise Hoffsten. Programledaren Gry Forssell har semester och in har Agneta Sjödin hoppat under de sista programmen. Agneta är gammal i gemet och har koll på livesändningar. Men i går kändes det skakigt och att avbryta stör bara.

 

Det går naturligtvis inte att jämföra med Gry som just nu är så live det går att vara. Vädret var perfekt för livesändning. Publiken kändes tyvärr rätt avslagen ibland och Eric Gadds och Aleks öppningsnummer var ingen tempohöjare direkt. Men i slutet fick ”Norlie och KKV” samt Eric Saade i gång dem. Saade uppträdde även tillsammans med norska artisten Tone Damli. Melodifestivalen 1994 ringde och ville ha sin duett tillbaka. Eftersom det är Pridevecka hade Dragshow- gruppen ”Diamond Dogs” bjudits in. Mycket roliga parodier och rätt snuskiga också. Laxås Kjell-Arne satte nog i halsen där hemma i soffan. Smart drag, hehe.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!