Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bella Levy: "Det var ett snippanfall"

Något hemskt hände mig i går. Nu skulle man kunna tro att jag blev jagad av en dobermann pinscher eller att jag ramlade och bröt armen så allvarligt att benpipan stack ut. Men så var det inte utan jag blev utsatt för ett snipp-anfall.

Om du inte är intresserad av fotboll så finns det dessvärre inte mycket att titta på så här i sommartider. Repriser regerar tillsammans med filmer. Men Kanal 5 överraskade med en säsongspremiär.

"Våra pinsamma kroppar" handlar så klart om just kroppar. Efter två minuter fick jag se 23-åriga Claires snippa i extrem närbild. Jag satte kaffet i halsen.

Namnet på programmet går inte att missförstå, men klockan var åtta och jag var inte förberedd på en snipp-attack.

Det var synd om stackars Claire, men varför i hela fridens namn valde hon att ställa upp på det här?

Jag är inte pryd men närbilderna gjorde mig vimmelkantig, det drogs nämligen en hel del i kroppsdelarna. Som lök på laxen fortsatte könskavalkaden programmet igenom. Rumpor och hål i alla dess former flimrade förbi.

Jag bjöds även på variga sår, en kropp täckt av mollusker och en bortdomnad snopp.

Och om ni tror att bilderna blurrades så har ni förskräckligt fel. Vi fick också träffa en kvinna som har panikångest och en kille med tourettes syndrom, men deras berättelser hamnade i skuggan av könen.

Som avslutning fick jag se stackars Claires operation, återigen i närbild. Herregud, vad jag ångrar att jag inte kollade på fotbollen i stället.