Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bella Levy: Anders har tjänat storkovan på skrot

Anders Sydborg i "Svenska miljonärer".Foto:<br> KANAL 5

Om jag vore mångmiljonär skulle jag varken lägga mina pengar på erotiska aftnar eller ett gigantiskt rosa slott, men det gör Anders Sydborg i "Svenska miljonärer" i Kanal 5.

På webb-tv

...kan man se klipp från miljonären Anders pågående filmprojekt. Filmen heter "Rikets makt" och i trailern medverkar bland annat "Ondskan"-skådisen Andreas Wilson.

Sökord: Rikets makt

Anders ska prova kostym och innan han fått på byxorna skojar han till det genom att vika in snoppen mellan benen för att leka tjej. Och så där håller han på. Anders är "stjärnan" från första säsongen och jag förstår att de låter honom medverka igen.

I går fick vi även möta två andra miljonärer, men de hamnade i skuggan av mannen i det rosa slottet med det gigantiska korset runt halsen.

 

Anders och frugan Sanna har bjudit in till fest och temat är "Eyes wide shut". Att den där karln är miljonär är svårt att förstå när han står där med "svansen" mellan benen. Han har tjänat storkovan på skrot och uppfattas nog som en karlakarl av vissa och mansgris av andra. Måste jag välja så tar jag det sistnämnda.

I säsongens sista avsnitt bjöd miljonären in sin kompis för att plåta tjejer i slottsmiljö. Anders omringades av tjejerna medan Bingo skrek. "Kväv honom med pattarna, straffa honom". Men frugan Sanna är inte svartsjuk. "Han är en kalv på grönbete", säger hon samtidigt som maken sitter i en fåtölj och slickar på ett lår. Anders säger att Bingo är en så trevlig kille att han får komma dit när han vill och han behöver aldrig betala.

 

Jag fattar ingenting, men det är så en miljonär blir miljonär hinner jag tänka innan gästerna trillar in och festen är i gång.

När Sannas vingar från Victoria Secrets tog eld var festen slut, i alla fall för oss tittare.