"Zoolander 2"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Ur nya "Zoolander 2".
Ben Stiller.

Femton år har gått sen den första ”Zoolander”-filmen. Då var vi precis på väg ut ur supermodellseran.

Idag är vi ett med våra Instagramkonton, och mer eller mindre ironiska duckface-uttryck.

”Zoolander”-narcissismen är på så vis fortfarande högaktuell och det kultförklarade ”blue steel”-uttrycket närmast att betrakta som ett smart omen.

Världens dummaste manliga modeller har så klart ingen koll på detta. Under åren som gått har de levt isär i självömkande isolering, men plötsligt leder allas vägar till Rom och en catwalkcomeback från föredettingtillvaron.

Så bra är filmen "Zoolander 2"

Snart är vi mitt i ett äventyr med starka drag av både James Bond och Da Vinci-koden, men spela roll, storyn är ju egentligen mest en tanig mannekäng som ska kläs i osannolika accessoarer.LÄS MER: Netflix and chill – här är snuskiga betydelsenHär finns de välbekant hjärndöda monologerna och modellposerna. Men framförallt en svåröverträffad arsenal av cameos, från Benedict Cumberbatch som den könsöverskridande modellen All till en actionladdad Justin Bieber.LÄS MER: Maria Brander: "Tjatar ut sina egna skämt"Det är inte så smart alla gånger, men uppföljaren lyckas ändå bjuda på både skön nostalgi, taggade skådisar, och en vulgär fest för ögon som suktar efter ogenerade fånigheter.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

BIO

"Zoolander"

Komedi

USA.

Av: Ben Stiller.

Med: Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Kristen Wiig.

Längd: 1:42.

Från: 11 år.