Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Så bra är "Mother's Day" med Aniston

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Jennifer Aniston och Kate Hudson i "Mother's day".
Foto: Ron Batzdorff / Ron Batzdorff

Se inte den här filmen. Den kommer bara att fylla dig med tomhet.

Mycket på grund av att Pretty Woman-regissören Garry Marshall verkar ha lika bra koll på vad en mamma gör, som han har koll på prostitution. Så den som hade hoppas på publikfriande igenkänning kring livspusslets komik, kan glömma det. De här mammorna kännetecknas främst av att de tränar, slurpar juice, och har det gott ställt. I övrigt saknar de karaktärsdrag, vilket får mig att misstänka att stjärnorna drogs till filmen eftersom de såg möjligheten att casha in, utan att behöva skådespela överhuvudtaget.


LÄS MER: Så bra är "The finest hours"


Jennifer Aniston är den enda som lyckas vara aningen komisk som mamman som tror att hennes ex vill ta henne tillbaka, när han i själva verket bara vill presentera sin nya unga och lättklädda fru. Samtidigt i en annan idyllisk del av Atlanta brottas systrarna Jesse (Hudson) och Gabi (Sarah Chalke) med dilemmat att ingen av dem vågat avslöja sitt val av äkta hälft för sina Texas-rasister till föräldrar.


Mothers Day ytlig och dum


LÄS MER: Så bra är "Captain America: Civil war"


Jesse är nämligen gift med en indier och har en liten son med det sjukt vitsiga namnet Tanner, medan Gabi är gift med en kvinna.

Allt detta ska förstås mynna ut i enande tolerans, men skildringen är så ytlig och dum, att den mest liknar ett hån mot alla som har den här typen av familjekonflikter på riktigt. Det enda som är i närheten av roligt är Julia Roberts obegripliga Anna Wintour-page.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

BIO

"Mother's day"

USA.


Av Garry Marshall.

Med Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis, Britt Robertson.

Längd: 1:58.

Från: Barntillåten.