Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Predators

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

SCIFI-THRILLER 

Predators 

USA. Av Nimród Antal. Med Adrien Brody, Laurence Fishburne, Topher Grace, Alice Braga.

Åtta främlingar vaknar upp i en djungel med en från början oklar hotbild. De försöker förstå hur de hamnade där och varför. Sedan brakar helvetet lös och till en början är denna Predators, omgjord för 10-talet med uppdaterade monster, faktiskt ganska medryckande. Snygg action, producerad av Robert "Sin city" Rodriguez, och ett lagom kvasifilosofiskt mysterium är säkra kort för att få publiken med sig, det vet alla "Lost"-fans. Men det visar sig snabbt att manusambitionerna ebbar ut och ersätts av vältrampade klyschor, tempot dör och de übersmarta rovdjuren, de faller väl enkelt.


Framförallt är den vanligtvis finlemmade karaktärsskådespelaren Adrien Brody ett alltför avancerat val till rollen som gruppens alfahanne. När han gravallvarligt väsgrymtar fram sina korthuggna repliker är det nästan så man saknar Arnold Schwarzenegger i ursprungsfilmen från 1987.