Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nära på att det här blir Downton-parodi

Detta är ”Downton abbey”
Laura Carmichael som Edith Crawley, Maggie Smith som Violet Crawley, Hugh Bonneville som Robert Crawley, Allen Leech som Tom Branson och Elizabeth McGovern som Cora Crawley,.Foto: Jaap Buitendijk / © 2018 FOCUS FEATURES LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Michelle Dockery och Matthew Goode. Foto: Jaap Buitendijk / Digital / 35mm / © 2018 FOCUS FEATURES LLC. ALL R
”Egentligen ett helt onödigt spektakel, men också totalt oemotståndligt”, skriver Maria Brander.Foto: Jaap Buitendijk / © 2019 FOCUS FEATURES LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Jim Carter som Charles Carson. Foto: Jaap Buitendijk / Digital / 35mm / © 2018 FOCUS FEATURES LLC. ALL R

Jag tillhör den del av befolkningen som skulle vara beredd att sälja en liten del av sin själ bara för att få tillbringa ytterligare några timmar tillsammans med familjen Crawley och deras tjänstefolk. Därför är det egentligen omöjligt att inte älska filmen, som så sömlöst tar vid där serien slutade.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.