Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ett skakande sorgligt öde – får en att vilja hämnas

”Det är ett skakande sorgligt öde som Renée Zellweger totalt låtit sig uppslukas av”, skriver Expressens Maria Brander om nya filmen ”Judy”. Foto: David Hindley / Pathé Productions
Filmen handlar om Judy Garland. Foto: David Hindley / David Hindley
Filmen får fyra getingar av Expressens Maria Brander. Foto: David Hindley / David Hindley

Judy Garland dog i en överdos 47 år gammal, i sviterna av ett livslångt missbruk som kantats av ätstörningar och depressioner. 

Hennes sista år var garanterat så långt bort från Kansas som man kan komma, och att detta blev slutet för den ikoniska barnstjärnan som vi främst förknippar med äppelkinder, råttsvansar och glittrande regnbågar är lika obegripligt som väntat.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Läs alla artiklar gratis i en vecka, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Tre experter: Så blir du börsvinnare på vaccinet

Det är största risken • Här finns möjligheterna

Så gör du för att inte skatta bort dina pensionsinkomster

Experten: Då skattar du i onödan

Sveriges största talanger i tennis

LISTAR DE TIO STÖRSTA FRAMTIDSHOPPEN: ✓ Två finaler i junior-EM ✓ Enorm träningsvilja ✓ Skyhög potential – finns inställningen? ✓ Tränade på Nadals akademi