Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Älska mig igen

Channing Tatum och Racel ­McAdams i "Älska mig igen".
Foto: Vow productions

DRAMA.

USA.

Av: Michael Sucsy.

Med: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neil, Jessica Lange

Längd: 1.44.

Från: 7 år.

Ett ungt par med framtiden för sig åker på en käftsmäll i form av en trafikolycka och inget blir som förr. Den kreativa duon blir plötsligt främlingar för varandra när Paige efter kraschen mister närminnet. Av upplevelser och erfaren­heter de fem senaste åren, inklusive sin älskade make Joe, minns hon inte ett skvatt.

Som bortblåst är även ungdomsrevolten mot hennes konservativa familj och drömmen om en yrkeskarriär som konstnär. Men Leo vägrar förlora sin älskade och för­söker med alla medel och stort tålamod vinna tillbaka hennes kärlek.


Rachel McAdams har spelat den här typen av roll förut (bland annat i "Dag­boken") och Channing Tatum gör återigen en lite sävlig, trygg goodguy med allt sorgsnare blick men med en vilja av stål. Började tappa hoppet om Channing Tatum efter denna film av ännu en halvstel, snyggroll med mimik och replikleverans som en vaxdocka - men tack och lov för "21 Jump Street" som blev Tatums räddning.

Det är inte dåligt, men hel­heten är ganska tunn, över­tydlig och väldigt ospännande, liksom bifigurerna som tillför ytterst lite. Beskrivningen av Leos heroiska försök att få Paige att älska honom igen borde ju pulsera och glöda, men är serverad som en monoton slinga av lagom.