Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rebel Wilsons mående i dag: ”Öppnat nya dörrar”

Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Rebel Wilson har genomgått en livsförändring.

För Daily Mail berättar hon om sin komplicerade relation till mat, och hur hon nu är på en bättre plats in livet.

– Jag vet innerst inne att jag inte kan hålla på så, jag bara kan inte, jag måste leva ett hälsosamt liv, säger hon till tidningen.

Australiska skådespelaren Rebel Wilson, 41, känd från komedin ”Bridesmaids” har varit öppen om sina komplicerade känslor kopplade till mat. 

2020 lade skådespelaren om sin livsstil och gick därmed även ner i vikt, vilket hon själv har delat med sig mycket av i sina sociala medier. 

I en intervju med Daily Mail berättar Rebel Wilson att hon drabbades av polycystiskt ovarialsyndrom, PCOS, i 20-årsåldern, och att hon som följd ökade snabbt i vikt.

”Det är inte hälsosamt”

För Rebel Wilson har skådespelarkarriären blomstrat. Hon säger att hon trivts med de roller hon gjort, men att det också har funnits svåra stunder.

Hon berättar att hon haft folk omkring sig som inte ”varit stöttande”.

– Som större, visste jag i hemlighet att mitt tröstätande var ohälsosamt, även om jag inte hade någon allvarlig sjukdom. Det är inte ett hälsosamt sätt att hantera sina känslor på. Jag vet innerst inne att jag inte kan hålla på så, jag bara kan inte, jag måste leva ett hälsosamt liv.

I dag menar skådespelaren att hon mår bättre och har hittat balans i livet.

– Jag reser runt hela jorden, jag lever ett fantastiskt liv, jag har en fantastisk karriär, min önskan var att få vara med i en Hollywoodfilm och nu har jag gjort 20.

Med sin hälsosammare livsstil har också ett bättre självförtroende kommit på köpet. 

– Det har öppnat dörrar för dramaroller som jag aldrig har övervägt tidigare, vilket är väldigt kul för då får jag användning av min ”acting muscle”.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.