Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rebecca Stellas hårda ord mot Mcuze inför alla

Macuz bryter mot reglerna i Paradise Hotel: "Du får inte"
Marcus Johansson försöker få kontakt med en annan deltagare trots att de inte får prata.Foto: TV3 / Viafree
Rebecca Stella säger till Marcus Johansson.Foto: TV3 / Viafree
– Sorry, säger Johansson efter att han blivit tillsagd av programledaren.Foto: TV3 / Viafree

Marcus ”Mcuze” Johansson lyssnar inte på vad programledaren Rebecca Stella säger – då blir han tillsagd.

Trots att programledaren sagt att ”Paradise hotel”-deltagarna måste vara tysta försöker han få kontakt med en annan deltagare.

– Mcuze, du får inte prata, säger Rebecca Stella.

Onsdagens avsnitt av ”Paradise hotel” blir ett händelserikt avsnitt. Adam Linard, 24, och Sofia Navas, 31, har varit borta från hotellet några dagar. Detta efter att de skickats i väg av några andra deltagare för att söka efter lyckan på andra sidan Atlanten.

Men i kväll är de både tillbaka – men bara för en kort stund. Att resa i väg var riskabelt, och det är bara en som kommer få stanna kvar i ”Paradise hotel”. Efter en omröstning av de andra deltagarna belönas någon av Linard och Navas med en immunitet, medan den andra får lämna hotellet.

Marcus Johansson: ”Sorry”

Alla deltagare samlas för att göra sina val och in på hotellet kommer också programledaren Rebecca Stella. När de slår sig ned ber hon dem att vara tysta, men alla lyssnar inte på hennes instruktioner.

Marcus ”Mcuze” Johansson, 25, försöker få kontakt med en av de andra deltagarna – då säger Rebecka Stella till. 

– Mcuze du får inte prata, säger hon.

– Nej sorry, svarar han. 

Två som får lämna

Johansson tystnar efter han blivit tillsagd och omröstningen kan börja. Det hela slutar med att Adam Linard vinner en immunitet och Sofia Navas blir tvungen att lämna hotellet. Men hon blir inte den enda. Senare under kvällen är det parceremoni – där den nya deltagaren Tim Pukari står utan partner.

Nicole Wennerström Larsson har både honom och Joshua Andersson bakom sig och får göra det avgörande valet och därmed är det Pukari som också lämnar ”Paradise hotel”.

 

Mcuze blir inte bara utskälld – han ryter också ifrån själv:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.