Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Rebecca Stella leder nya "Studio Paradise"

Rebecca Stella Simonsson leder "Paradise Hotels" eftersnack "Studio Paradise". "Framför allt skvallret är jag ute efter - jag vill veta allt. Det blir kanske snällt i tv, men hos mig är det hårdare", säger hon. Foto: Christian Örnberg

Hon leder "Paradise Hotels" eftersnack - där allt som inte får plats i tv dyker upp.

Nu ska Rebecca Stella Simonsson satsa ännu mer på tv, ge sig själv tid för kärlek, och dra fram skvallret från dejtingsåpan.

– Det blir kanske snällt i tv, men hos mig är det hårdare. De ska grillas, säger Rebecca Stella Simonsson.  

DET HÄR ÄR REBECCA

Namn: Rebecca Stella Simonsson
Född: 29 september 1985 i Borås.
Bor: Stockholm
Bakgrund: Varit medlem i dansgruppen Sunblock som hon turnerade världen över med i 1,5 år - bland annat skrev tidningen GQ: "The sexiest thing since Pussycat Dolls". Har även släppt låtar solo. Har sedan länge också jobbat som designer åt bland annat Solo och Nelly, varit framgångsrik klubbchef, blivit utnämnd till Sveriges bäst klädda och jobbat med flera tv-projekt.
Aktuell: Bloggar och gör podcast för Expressen. Programledare för eftersnacket till "Paradise Hotel" i TV3. Släpper nyårskollektion för Nelly.

Rebecca Stella Simonsson har gjort succé med sin podcast tillsammans med Isabel Adrian på Expressen.se, hon bloggar på samma sajt, har lett "Project runways" eftersnack och designar sin egen kollektion, för femte gången, åt Nelly.

Nu ska hon också leda "Studio Paradise" - som följer "Paradise hotel" i TV3.

– Jag kommer leda programmet, prata med deltagare som åker ut, och visa det som inte kan sändas. Framför allt skvallret är jag ute efter - jag vill veta allt. Det blir kanske snällt i tv, men hos mig är det hårdare. De ska grillas, säger Rebecca Stella.

"Proffs på att fördela min tid"

Tv är något som kan bli fokus i framtiden.

– Jag vill verkligen göra mer tv, det är hur kul som helst. Och just det här är live, vilket jag inte gjort förut. Det var en anledning att tacka ja, säger Rebecca.

Hon gillar inte termen mångsysslare - utan satsar allt i varje projekt.

– Jag har blivit ett proffs på att fördela min tid. Har jag tio möten nästa vecka sätter jag dem tajt, tre dagar i rad så jag kan vara ledig på helgen. Jag jobbar häcken av mig när jag jobbar, och försöker stänga av när jag är ledig, även om det är svårt med bloggen och så, säger hon.

"Stänger av när jag jobbar"

Något det inte funnits tid för är kärleken.

– Jag har haft jättesvårt att träffa killar för att de måste förstå att man inte kan ringa hela tiden när jag jobbar, är stressad och så. Jag är inte så mycket för sådant. Jag stänger av när jag jobbar, säger Rebecca Stella.

– Jag har dejtat många amerikaner, de har ju otroligt svårt för kvinnor som är självständiga. Det har varit något jag fått välja bort, säger Rebecca.

Att hon landat i karriären är också en viktig del för att lyckas med kärleken.

– Fram till nu har det varit lite svajigt, men jag har lärt mig att skilja på det. Och nu är jag väl mogen för det också, säger hon.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!