Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rebecca Stella klar för nya "Studio Paradise"

Rebecca Stella är klar som programledare för "Studio Paradise".Foto: Rebecca Stellas blogg
Precis som förra säsongen är det hon och sidekicken Salvatore "Salvan" Scappini som grillar "Paradise Hotel"-deltagarna. Foto: Rebecca Stellas blogg
"Studio Paradise" får premiär 18 augusti.
Rebecca Stella är just nu aktuell med podcasten "Sommar med Rebecca och Tony" på Expressen.se.Foto: Olle Sporrong

Det är dags igen.

"Paradise hotel" är tillbaka – och med det även "Studio Paradise".

Nu är det klart att Rebecca Stella Simonsson leder eftersnacket för andra säsongen i rad.

– Deltagarna kommer att bli grillade, säger hon.

Rebecca Stella

Namn: Rebecca Stella Simonsson


Född: 29 september 1985 i Borås.


Bor: Stockholm


Karriär: Varit medlem i dansgruppen Sunblock som hon turnerade världen över med i 1,5 år - bland annat skrev tidningen GQ: "The sexiest thing since Pussycat Dolls". Har även släppt låtar solo. Har sedan länge också jobbat som designer åt bland annat Solo och Nelly, varit framgångsrik klubbchef, blivit utnämnd till Sveriges bäst klädda och jobbat med flera tv-projekt, bland annat eftersnack för "Project Runway" och "Paradise hotel".

Aktuell: Bloggar och gör podcasten "Sommar med Rebecca och Tony" för Expressen. Programledare för nya säsongen av "Studio Paradise" som sänds i samband med "Paradise hotel" på TV3.

Dubbelt så många avsnitt – och inga filter.

Så beskriver Rebecca Stella Simonsson den nya säsongen av "Studio Paradise" som, i samband med "Paradise hotel", har premiär 18 augusti.

I dag blev det klart att Rebecca Stella återkommer som programledare för eftersnacket. Och hon tar, precis som förra säsongen, med sig vännen Salvatore "Salvan" Scappini till "Studio Paradise"-soffan.

– Jag är taggad till tusen! Det ska bli riktigt kul och spännande. Med tanke på förra säsongens megasuccé och castingperfektion är jag hur spänd som helst, säger hon.

Och de nya "Paradise hotel"-deltagarna kan förebereda sig på en sak: hård grillning.

– Jag kommer inte förmildra någonting, utan jag ställer precis de frågor jag vill. I "Studio Paradise" är vi rakt på sak. Deltagarna blir grillade – med all rätt, säger Rebecca Stella Simonsson.

Dubbelt så lång säsong

Förra årets "Studio Paradise" gjorde succé på nätet med 260 000 tittare som mest. Men den som tror att eftersnacket kommer vara identiskt med förra säsongen tror fel.

– Det kommer att bli en hel del förändringar. Jag kan inte avslöja så mycket än, men grej jag kan jag nog locka med. Håll i er nu: Den nya säsongen av både "Paradise hotel" och "Studio Paradise" blir dubbelt så lång som den förra, säger Rebecca Stella Simonsson.

Vad kommer tittarna att få veta hos er som de inte får se i programmet?

– Allt. "Studio Paradise" har inget filter.