Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rebecca Stella är nu klar för "Let´s dance"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Rebecca Stella är klar för "Let's dance"
Hon bloggar på Expressen.se.
Hon ledde uppesittarkväll med tidigare "Paradise hotel"-deltagaren Samir Badran.
Hon var även programledare för "Studio Paradise".

Inte nog med den framgångsrika bloggen på Expressen.se, designerframgångarna och programledarskapet.

Nu kan vi i dag berätta att vår egen Rebecca Stella även är en av deltagarna i årets omgång av "Let's dance".

– För tittarna blir det här ett kliv in i mitt riktiga liv, säger Rebecca Stella.

Det är en nervös men förväntansfull Rebecca Stella som ska dansa i tv inför svenska folket i TV4:s succéprogram "Let's dance".

– Min första tanke var definitivt HJÄLP! Det är lite läskigt att ge sig ut på okänd mark. Men när den största skräcken lagt sig ville jag börja träna direkt. Jag älskar att testa nya grejer och det här har jag definitivt aldrig gjort innan.

Med bakgrund i gruppen Sunblock och som soloartist är hon ingen nykomling på scen, men någon dansare är hon inte. Än.

– Jag älskar att dansa! Men att dansa till koreograferade danser som jag bara hört talas om innan är så klart en helt ny grej för mig. Men jag längtar efter att få ställa mig i dansstudion och ge järnet.…

Bloggar på Expressen.se

Till vardags kan vi följa Rebecca Stellas glamourösa liv genom bloggen på Expressen.se. Hon fyller dagarna med spännande events, resor och lyxiga restaurangbesök. Men hon menar att det är först nu vi verkligen kommer att få lära känna henne.

– Det ska bli kul att visa en annan sida av mig, och jag hoppas att alla tittare kan få lära känna mig bättre genom rutan. Jag är inte så personlig i bloggen, så det här blir verkligen ett kliv in i mitt riktiga liv.

Har du någon favoritdeltagare från tidigare säsonger?

– Jag tycker att det är roligast med otippade kort. Man märker att de som sysslar med sport är sjukt tävlingsinriktade och det är kul att se. Ska man vara med på något sådant här så tycker jag att man ska ge allt, och det gör de verkligen!

För ett tag sedan släppte du ännu en klädkollektion. Kommer ditt stora intresse för kläder ställa till det för dem som väljer era kläder på dansgolvet?

– Om det är så att jag inte får något att säga till om så JA. Haha! Nej då, jag ska ha möte med de som gör kläderna, och vi ska tillsammans välja något som känns passande. Men självklart måste jag anpassa mig efter deras ramar.

Rebecca Stella bloggar på expressen.se/rebeccastella och har sidan Rebeccas Värld i Expressen varje fredag.

Det här är Rebecca Stella

Namn: Rebecca Stella Simonsson

Född: 29 september 1985 i Borås, 29 år

Bor: Stockholm

Karriär: Tidigare medlem i gruppen Sunblock och har släppt låtar som soloartist. Designar klädkollektioner åt bland annat Nelly.se. Tidigare nattklubbschef och programledare för Studio Paradise som sänds i samband med Paradise Hotel på TV3. Ledde uppesittarkväll i TV3 med Expressens bloggare Samir Badran.

Aktuell: I TV4:s Let´s Dance och som bloggare på expressen.se/rebeccastella

De är klara för "Let's dance"

Ingemar Stenmark

Jenny Strömstedt

Jonas Björkman

Marie Serneholt

Nanne Grönvall

Jonas Hallberg

Rebecca Stella

Alexander Hermansson, Rackartygarna

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.