Rebecca smekte galten till utlösning

Publicerad
Uppdaterad
LONDON. Svenska Farmen chockar England.
I veckan stimulerade David Beckhams älskarinna Rebecca Loos en galts könsorgan för att få fram sperma till en konstbefruktning.
Jag har ont i armarna, sa Loos efter utfört uppdrag.
Rebecca Loos deltar just nu i den brittiska versionen av svenska "Farmen". Alla deltagarna på bondgården är kändisar. Förutom fotbollsstjärnan David Beckhams påstådda älskarinna Rebecca Loos medverkar även hiphopartisten Vanilla Ice och Stan Collymore, fotbollsspelaren som misshandlade sin dåvarande flickvän tv-stjärnan Ulrika Jonsson i en bar i Paris. Nu rasar tittarna och brittiska tv-kritiker mot "The Farm". Flera menar att dokusåporna nått ett nytt bottenrekord. Varje dag får deltagarna en utmaning. Rebecca Loos uppdrag blev att tillfredsställa en galt för att få fram sperma till konstbefruktning.

Smekte galtens pung

Tv-tittarna fick se hur Loos tillfredsställde galtens pung, greppade tag i dess könsorgan och trädde en flaska över det. Sperman samlades sedan upp i flaskan. – Det tar en expert åtta minuter att få en galt tillräckligt upphetsad för att lämna spermie, säger en av tv-producenterna till brittiska tidningar. – Hon klarade av det på bara fem minuter. Rebecca Loos visade stolt upp flaskan för de andra deltagarna. – Jag har ont i armarna, sa Loos i tv efter uppdraget. Tv-inslaget beskrivs nu som spekulativt och förnedrande i brittisk press. Och Channel Five blev nedringda av arga tv-tittare efter inslaget. – Veterinären valde ut Rebecca eftersom hon lärt sig livet på bondgården så snabbt, säger en talesman för Channel Five. Hon var mest kompetent för uppdraget.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag