Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rebecca Black tillbaka efter förvandlingen – bilden visar

Rebecca Blacks låt ”Friday” slog ned som ett bomnedslag över hela världen. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP
Nu, nio år senare, delar hon med sig av ett starkt inlägg där hon berättar att hon önskar att hon kunde gå tillbaka i tiden. Foto: Youtube
”Tiden läker och ingenting är för evigt”, skriver hon på Instagram till en bild där hon är helt oigenkännlig. Foto: Youtube
Foto: Instagram

Rebecca Blacks låt ”Friday” slog ned som ett bomnedslag över hela världen. 

Nu, nio år senare, delar hon med sig av ett starkt inlägg där hon berättar att hon önskar att hon kunde gå tillbaka i tiden. 

”Tiden läker och ingenting är för evigt”, skriver hon på Instagram till en bild där hon är helt oigenkännlig. 

”Friday, friday” – det var nog inte många som lyckades undvika Rebecca Blacks, 22, megahit med samma namn. 2011 nådde låten youtube och Rebecca Black blev ett känt namn – över hela världen. 

Problemet var bara att låten inte hyllades – utan blev ökänd och hånades. 

Rebecca Blacks starka ord

Nu nio år senare delar Rebecca Black med sig av ett starkt inlägg på Instagram. 

”För nio år sedan i dag laddades en musikvideo till en låt som hette 'Friday' upp på internet. Mest av allt önskar jag att jag kunde gå tillbaka och prata med mitt trettonåriga jag som skämdes något fruktansvärt över sig själv och var rädd för världen”, skriver hon bland annat. 

Rebecca Black önskar också att hon kunde gå tillbaka och prata med sitt 19-åriga jag som fick höra från nästan alla producenter och låtskrivare att de aldrig skulle arbeta med henne. 

Rebecca Blacks förvandling

Och vad är det då som Rebecca Black skulle vilja säga till sig själv? 

”Jag försöker att påminna mig om att alla dagar är en chans att ändra din verklighet eller tänka positivt. Du definieras inte över ett val eller en sak. Tiden läker och ingenting är för evigt”, skriver hon. 

Men hennes starka ord är inte det ända som väcker uppmärksamhet. Även bilden Rebecca Black har delat på sig själv får många att vända på huvudet. ”Friday”-stjärnan ser nämligen helt oigenkännlig ut, skriver Daily Star.

https://www.instagram.com/p/B8Z-gC8JDNX/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.