Realitystjärnan Mike Aktari har dött, 28 år gammal. Foto: YoutubeRealitystjärnan Mike Aktari har dött, 28 år gammal. Foto: Youtube
Realitystjärnan Mike Aktari har dött, 28 år gammal. Foto: Youtube
Tv-profilen blev känd genom realityserien "Jerseylicious". Foto: InstagramTv-profilen blev känd genom realityserien "Jerseylicious". Foto: Instagram
Tv-profilen blev känd genom realityserien "Jerseylicious". Foto: Instagram
På Instagram skriver hon om smärtan efter dödsfallet. Foto: InstagramPå Instagram skriver hon om smärtan efter dödsfallet. Foto: Instagram
På Instagram skriver hon om smärtan efter dödsfallet. Foto: Instagram

Realitystjärnan Mike Aktari död

Publicerad

Realitystjärnan Mike Aktari har dött, 28 år gammal, skriver E Online.

Tv-profilen blev känd genom realityserien "Jerseylicious".

"Mitt hjärta har aldrig gjort så här ont" sörjer hans exflickvän Olivia Blois Sharpe på Instagram.

Realitystjärnan Mike Aktari, känd från serien "Jerseylicious", har gått bort.

Aktari blev 28 år gammal.

Tv-profilens död rapporterades först av TMZ, och han ska ha dött i sin hemstad Westbury i delstaten New York under förra måndagen.

Efter en undersökning har polisen slagit fast att de inte misstänker att Aktari blivit utsatt för fult spel - men än så länge är dödsorsaken okänd.

Nu sörjs Mike Aktari av exflickvännen Olivia Blois Sharpe. Även om paret inte var tillsammans när realitystjärnan gick bort, så var de tillsammans i tre år och visade de upp sitt förhållande i "Jerseylicious", och hon är ledsen över exets bortgång.

 

Mike Aktari sörjs av flickvännen och fans

 

På Instagram skriver hon om smärtan efter dödsfallet.

"Mitt hjärta har aldrig gjort så här ont. Jag skulle inte byta ut de tre åren vi spenderade tillsammans mot någonting. Du visade mig ovillkorlig kärlek och lojalitet. Du accepterade mitt knäppa jag och älskade det. Du tittade på mig på ett sätt som ingen annan gjort. Du hade ett helt fantastiskt hjärta." skriver Olivia Blois Sharpe i sitt Instagraminlägg.

Hennes inlägg på Instagram har gillats över åtta tusen gånger, och fått över 600 kommentarer.

"Så ung, så sorgligt" kommenterar en person.

"Mike var fantastisk. Skänker tankar till hans familj" skriver en annan.

"Jag kan inte fatta att han har gått bort så ung" tycker en annan person.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag