Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Realitystjärnan gravid igen – åtta veckor efter födseln

Senaste nyheterna med Expressen TV
Lauren Goodger och Charles Drury.

Realitystjärnan Lauren Goodger födde en dotter. En kort tid senare dumpade hon sin pojkvän Charles Drury.

När det visade sig att Lauren Goodger hade blivit gravid igen åtta veckor efter födseln försonades hon med Drury – som hade hunnit ha en affär med en modell under tiden.

– Jag hade inte fått min mens på några veckor och det gjorde fruktansvärt ont när jag ammade. Jag tänkte, ”Jag är säkert gravid”, så jag gjorde ett test och fick rätt. Vi hade inte varit så försiktiga, säger Lauren Goodger till OK!

Lauren Goodger, som var med i brittiska realityserien ”The Only Way Is Essex” (oftast bara kallat Towie), blev mamma till dottern Larose i somras. Fyra månader senare tog förhållandet med pojkvännen Charles Drury slut.

”Jag och Lauren har bestämt oss för att gå skilda vägar men vi kommer att fortsätta vara hövliga mot varandra för vår dotters skull”, skrev Charles Drury på sin Instagram story i november.

Charles Drury hade en affär med modellen Amy Gilbert sedan förhållandet med Lauren Goodger tog slut.

”Men jag var aldrig otrogen”, skrev Drury på Instagram.

”Gör inte en abort, jag vill ha den här familjen”

Nu har Lauren Goodger meddelat att hon blev gravid igen åtta veckor efter födseln – något som ledde till att hon återupptog förhållandet med Charles Drury eftersom hon tvekade till att skaffa ännu ett barn så tätt inpå det första.

– Vi hade det där korta uppbrottet och sedan kom han tillbaka och sade, ”Gör inte en abort, jag vill ha den här familjen”. Men jag hade innerst inne hela tiden vetat att jag tänkte fullfölja graviditeten även om jag var rädd. Jag är väldigt glad att jag gjorde det, säger Lauren Goodger till OK!

Lauren Goodger väntar ännu en dotter.


Reality-stjärnan Nicole Richies hår börjar brinna – skriker i panik

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.