Realitystjärnan blev knarklangare – dömdes till fängelse i över 2 år

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
Jordan Finlayson.
Jordan Finlayson och pojkvännen Marty Roser åkte fast i slutet av 2019.
Foto: Instagram.
Totalt uppges hon ha tjänat runt 350 000 kronor på drogaffärerna.

Den tidigare realitystjärnan Jordan Finlayson, 30, dömdes i april i år till minst två år och tre månader i fängelse, efter att ha ertappats med ett stort parti heroin.

Hon och dåvarande pojkvännen åkte fast under en polisrazzia i Sydney 2019. 

”Det är skamligt, jag önskar att det aldrig hade hänt,” ska hon ha sagt under rättegången, rapporterar australiska News.  

Jordan Finlayson kommer ursprungligen från Australien men medverkade i säsong tre av amerikanska reality-programmet ”Beauty and the Geek”, där hon och dåvarande parhästen Julian Stevenson slutade på en andraplats 2008. 

Sedan dess har hon bland annat poserat i tidningen ”Penthouse”, skaffat 40 000 följare på Instagram och sålt heroin. 

Hon och dåvarande pojkvännen Marty Roser åkte fast i under en polisrazzia i Sydney under 2019.

Under rättegången i april i år I år erkände Finlayson att hon befann sig på ”botten” och att hon var ”äcklad” över hur hennes liv gick ut på att ombesörja sitt egna narkotikamissbruk genom att langa till andra. 

Tjänade 350 000 kronor

Totalt uppges hon ha tjänat runt 350 000 kronor på drogaffärerna som skickade både Finlayson och pojkvännen till fängelse. Hon ska avtjäna ett straff på upp till fyra år, men som lägst kan det bli två år och tre månader. 

”Det är skamligt, jag önskar att det aldrig hade hänt ... människor kan dö av det”, ska hon ha sagt under rättegången, enligt sajten News. 

Efter avklarat straff, vilket som högst kan bli drygt fyra år, så har Finlayson lovat dyrt och heligt att hon ska ändra sig. 


Fick godis av en klasskompis som var spetsat med knark.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.