Realitystjärnans förflutna med Benjamin Ingrosso

Q&A: Så är Ninas och Marcelos relation i dag
Realityprofilen Nina Glimsell avslöjar sin romans med Benjamin Ingrosso.
Foto: Yotube
Det är första gången som hon väljer att svara på frågan om vem som är den kändaste hon har legat med.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Nina Glimsell.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Benjamin Ingrosso.
Foto: JOHAN VALKONEN / STELLA PICTURES

Realityprofilen Nina Glimsell gästade nyligen podcasten ”Sweet but psycho” – och avslöjade en mycket privat och tidigare väl dold hemlighet:

Sin tidigare intima romans med Benjamin Ingrosso.

– Det var jättekul. Han är jättetrevlig, så inga hard feelings.

Nina Glimsell, 26, var först med i ”Paradise hotel” och har sedan dess också synts i ”Celebrity ex on the beach”, där hon föll för en annan realitustjärna, nämligen Dennis Mlivic, som hon nu fortfarande är ihop med.

Men från sitt förflutna finns ett förmodligen ännu kändare namn – något hon valde att berätta om i Josephine Qvist och Elin ”Woodie” Skogs podcast.

Avslöjandet kommer när Nina Glimsell pressas att svara på vem den kändaste hon legat med är. I stället för att dricka ett rått ägg, som är straffet för att vägra svara, väljer hon om än något trevande att svara ärlig.

– Jag tror inte att han kommer att bli arg.

”Det här var ju längesen”

Det dröjer sedan ytterligare en stund:

– Okej, det här var ju längesen, men Benjamin Ingrosso.

I podcasten förklarar Nina Glimsell att hon har fått frågan flera gånger tidigare men aldrig tidigare valt att avslöja det.

 – Det var jättekul. Han är jättetrevlig, så inga hard feelings, tillägger hon.

Exakt när romansen mellan Benjamin Ingrosso och Nina Glimsell är oklart.


Ingrosso om hjärtesorgen

Benjamin Ingrosso var länge tillsammans med Linnea Widmark innan förhållandet tog slut i mars 2019. Artisten har tidigare berättat att hjärtesorgen efter uppbrottet blivit större än han kunde förutspå.

– Jag har varit hjärtekrossad och har varit det länge. Jag pratade med min psykolog om det och försökte lista ut varför. Att det går fort för alla andra men att jag själv sitter och tänker på det mer och mer, sade han i Viafree-programmet ”Lyssnarhjälpen: Music Sessions” i april. 

Expressen har sökt Nina Glimsell och Benjamin Ingrosso. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.