Angela Raiola har gått bort 55 år gammal.Angela Raiola har gått bort 55 år gammal.
Angela Raiola har gått bort 55 år gammal.
Angela Raiola.Angela Raiola.
Angela Raiola.

Realitystjärnan är död – blev 55 år gammal

Publicerad

Angela Raiola, en av profilerna i dokusåpan "Mob Wives" har dött.

Raiola har lidit av cancer under en tid.

Tv-profilen blev 55 år gammal, skriver TMZ.

Tv-profilen somnade in på ett sjukhus i Manhattan, medan nära och kära var på plats.

Angela Raiola har under en längre tid lidit av cancer, men det var i december förra året som beskedet kom att sjukdomen hade spridits vidare till hennes lungor.

Tackade sina fans i uttalande

Tv-profilen dog under torsdagsmorgonen, lokal tid, och hennes vän Vinnie Medugno skrev ett officiellt uttalande på Angela Raiolas Twitter:

"Det är med sorg som vi kan berätta att Angela Raiola har dött efter sin kamp mot cancer. Hon var tillsammans med sin familj och närmaste vänner när hon somnade in. Hennes fans var några av de finaste i hela världen och hon älskade dem jättemycket. Tack för all er kärlek, böner och stöd till Angela, ända fram till slutet", står det på Twitter.

 

 

 

 

Inlägget har i skrivande stund fått nästan 1 500 gilla-markeringar och nästan lika många retweets.

 

LÄS MER: Älskade realityprofilen död

 

Fick en egen serie

Den färgstarka tv-profilen gjorde debut i den amerikanska dokusåpan "Mob Wives", eller "Gangstefruarna" på svenska, under seriens andra säsong.

Hon gick sedan vidare till att ha en helt egen dokusåpa som fick namnet "Big Ang". Serien handlade kort och gott om Angela Raiolas liv och hennes tid på baren "Drunken Monkey", som hon har ägt sedan sju år tillbaka.

 

 

 

 

LÄS MER: Realitystjärnan död

 

Angela Railo sörjs, förutom av sina tusentals fans, av sina två barn, Raquel och Anthony och flera barnbarn.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag