Paulie Giganti.
Paulie Giganti.

Realitystjärna hittad död – blev 36 år

Publicerad

"Hell's Kitchen"-stjärnan Paulie Giganti har hittats död.

Han blev 36 år, skriver Daily Mail. 

– Det finns inga uppgifter om dödsorsak i nuläget, säger en representant till Radar Online.

Paulie Giganti, som medverkade i Gordon Ramsays populära realityserie "Hell's Kitchen" har hittats död.

Han blev 36 år.

Paulie Giganti hittades medvetslös

Den 36-åriga realitystjärnan hittades medvetslös i sitt hem i Philadelphia på torsdagsmorgonen. Det var nöjessajten Radar Online som först rapporterade uppgifterna om Paulie Gigantis död. 

– Det finns inga uppgifter om dödsorsak i nuläget eftersom det hände precis, poliser var på platsen, säger en representant till nöjessajten Radar Online.

LÄS MER: Ramsay vägar låta sin barn ärva 

Det är oklart vad som orsakade dödsfallet. 

Pauli Giganti var med i den populära realityserien "Hell's Kitchen" 2016, där Gordon Ramsay är jurydomare och ägde restaurangen Birra i Philadelphia. Han slutade bland de fem främsta.

Paulie Giganti var inte utbildad kock

Paulie Giganti var inte utbildad kock, utan ville först bli ingenjör men lärde sig yrket på egen hand, enligt en intervju med en lokaltidning i Philadelphia.

Det var under högskoleutbildningen som han började jobba på en restaurang, skriver Daily Mail.

– Jag hamnade lite i trubbel... och jag hade en kock som jobbade på restaurangen. Han sa till mig att jag hade talang för yrket, förklarade han i en intervju.

Det är inte första gången som en realityserie där Gordon Ramsay medverkar har drabbats av ett tragiskt dödsfallen. Joseph Cerniglia var med i "Kitchen Nightmares" och hittades död 2010 i ett misstänkt självmord. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag